Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cod portocaliu şi galben de caniculă în jumătate de ţară. ANM anunţă câteva zile cu temperaturi de până la 37 de grade

ANM a emis avertizare Cod portocaliu de caniculă, valabilă de duminică dimineața până luni dimineața în în zona de câmpie și podiș a Munteniei și local în Oltenia, unde se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată.

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 11:02

Pe parcursul zilei de sâmbătă, în Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și sud-vestul 

Transilvaniei se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, iar maximele se vor situa între 30 de grade în centrul țării și 36 de grade în sud, unde local va fi caniculă și disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) situându-se în jurul valorii de 80 de unități.

Avertizare cod galben de caniculă 8 iunie

ANM

Articolul continuă după reclamă

Cod portocaliu şi galben de mâine

Pe acelaşi subiect

De mâine, 9 iunie, ora 10 ţi până marţi, 11 iunie, ora 10 în zona de câmpie și podiș a Munteniei și local în Oltenia, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele se vor situa, în general, între 35 și 37 de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Notă: Temperaturile se vor menține deosebit de ridicate și în zilele următoare, îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice.

Simultan, în intervalul menționat în cea mai mare parte a Moldovei, Dobrogea continentală, nordul Olteniei, sud-vestul Transilvaniei și sudul Banatului se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, maximele se vor situa între 30 și 34 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) situându-se în jurul valorii de 80 de unități. Totodată, pe alocuri nopțile vor fi tropicale, temperaturile minime atingând și depășind ușor 20 de grade.

Cod portocaliu şi galben de caniculă 9-11 iunie

ANM

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Vremea » Cod portocaliu şi galben de caniculă în jumătate de ţară. ANM anunţă câteva zile cu temperaturi de până la 37 de grade