Antena Meniu Search
x

Video De la 1 grad dimineaţa, la 22 de grade la prânz. Zona din România unde localnicii au trăit un adevărat şoc termic la început de toamnă

Temperaturi de iarnă la început de toamnă. A fost doar un grad Celsius azi-dimineaţă la Miercurea Ciuc. Bruma a acoperit iarba şi pomii, iar localnicii s-au îmbărcat cu hainele groase.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 20:33

Vezi și

A fost o scădere bruscă de la 11 grade câte au fost ieri. Oamenii din zonă au trecut prin adevărate şocuri termice. La prânz, termometrele au arătat 22 de grade Celsius. 

Cum va fi vremea pe 7 septembrie

În intervalul 6 septembrie - 7 septembrie 2023 vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat, după-amiaza, la munte şi în regiunile sud-estice vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » De la 1 grad dimineaţa, la 22 de grade la prânz. Zona din România unde localnicii au trăit un adevărat şoc termic la început de toamnă