Antena Meniu Search
x

Video După codul galben de ninsori, iarna devine și mai grea. Recorduri negative de temperaturi

Valul de aer polar de deasupra României va aduce o noapte cu ger greu de suportat. 

de Adrian Obreja

la 09.01.2024, 19:23

Vezi și

Este foarte frig și la această oră, în județul Galați se înregistrează - 9 grade în acest moment, dar temperaturile vor fi și mai mici în această noapte. La fel și în județul Vrancea. Aici sunt drumari care se chinuie să deszăpezească drumurile de 24 de ore. Tot aici, oameni și-au abandonat mașinile seara trecută și astăzi s-au întors după ele, dar mai aveau de așteptat, pentru că drumarii nu au reușit să le scoată din nămeți. 

Gerul se va înăspri

Gerul nu numai ca va persista, dar se va înăspri. În această noapte în nordul Moldovei vor fi recorduri negative, iar vremea se va menţine severă până la începutul weekendului.

Extrem de frig va fi însă şi în restul ţării. Cele mai mici valori se vor înregistra în depresiunile din Transilvania unde termometrele vor indica până la minus 21 de grade Celsius. Meteorologii anunţă că vremea va continua să fie rece atât săptămâna aceasta, cât şi săptămâna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » După codul galben de ninsori, iarna devine și mai grea. Recorduri negative de temperaturi