Antena Meniu Search
x

Video După ninsori, gerul pune stăpânire pe mai multe zone din ţară. Unde s-a înregistrat cea mai mică temperatură de -18 grade

După ninsori, s-a instalat gerul în aproape toată ţara. Temperaturile au fost extrem de scăzute în zonele montane. La Făgăraş a fost cel mai frig azi noapte - minus 18 grade Celsius. 

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 13:32

Vezi și

Temperaturi cu multe grade sub minus, noaptea trecută, mai ales în centrul ţării. În Braşov au fost -16 grade Celsius, iar la Târgu Secuiesc -15. Cea mai mică temperatură din ţară s-a înregistrat în Făgăraş: -18 grade.

Şi la Miercurea Ciuc, unde oamenii sunt obişnuiţi cu vremea extremă, localnicii au tremurat de dimineaţă când au ieşit pe străzi, să-şi cureţe maşinile înainte de a porni la drum.  

Gergely Zsolt, tehnician meteorolog: Azi dimineata am înregistrat -17,1 grade Celsius şi depunere de chiciură. 

Poleiul s-a instalat pe şosele

Pe acelaşi subiect

În Sibiu, temperaturile au oscilat noaptea trecută între minus 12 şi minus 10 grade Celsius. Pe trotuare şi şoselele stratul de polei a fost de câţiva centimetri. Puţini sunt cei care s-au încumetat să scoată maşina din parcare. 

Bărbat: Este foarte rece, cred că sunt 11, 12 grade cu minus. E frig, a îngheţat maşina. Zăpada mare, ce să facem, facem şi noi ce putem pe frigul asta. 

Şi mâine, temperaturile vor coborî până la minus 18 grade Celsius în unele zone din ţară. De miercuri, însă, vom avea din nou temperaturi de primăvară, cu 10 grade în termometre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » După ninsori, gerul pune stăpânire pe mai multe zone din ţară. Unde s-a înregistrat cea mai mică temperatură de -18 grade