Antena Meniu Search
x

Video "Erau numai cioburi. Ne-am tăiat puţin". Patru tineri din Galați s-au speriat de moarte, după ce maşina în care erau a fost zdrobită de un acoperiş luat pe sus de vânt

O furtună violentă a adus haosul aseară la Galaţi în numai câteva minute. Străzile au fost inundate, circulaţia s-a blocat, iar rafale de 70 de kilometri pe oră au frânt copaci şi au luat pe sus acoperişuri. Patru tineri au trecut pe lângă moarte când vântul a aruncat peste maşina lor o bucată grea de tablă, smulsă de pe o casă. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 19:47

Vezi și

Localnici: Uite ce e aici! Uite ce a fost! Fii atent!

- Aici a fost acoperişul.

- În intersecţie apa este până la portieră. 

La Galaţi a plouat în 10 minute cât pentru trei săptămâni. Operatorii de la 112 au primit peste 100 de apeluri de la localnicii speriaţi de vijelie. 40 de copaci rupţi de vânt au căzut peste firele de electricitate, case şi maşini, iar mare parte din oraş a fost inundat.

Pe acelaşi subiect

"Erau numai cioburi. Ne-am tăiat puţin"

Localnici: S-au dărâmat copaci, ne-a prins furtuna.

Patru tineri s-au speriat de moarte. Maşina în care erau a fost zdrobită de un acoperiş de tablă luat pe sus de rafalele violente.

Tineri: Hai, măi, coborâm?

- Coborâm!

- Ia puţin dreapta şi dai!

Cosmin Ionuț, pasager-reporter: Voiam să parcăm să tragem pe dreapta ca era furtuna mare şi prima oară a căzut copacul, dar a căzut ală de la casă. Acoperişul.

- Şi aţi rămas blocaţi în maşină?

- Da cei din dreapta, dar am iesit pe stanga cu toţii. Dar erau numai cioburi în maşină. Ne-am tăiat puţin.

Localnicii au trecut şi printr-un un şoc termic. Temperatura a scăzut brusc la Galaţi de la 30 la 18 grade Celsius.

Localnici: Doamne! Uite ce e aici. O să cadă. O să cadă. O să cadă ăla.

Furtuna a adus inundaţii mari şi în localităţile de lângă Galaţi. O viitură formată în câteva minute s-a produs la 80 de kilometri de oraş. aici dintr-un sat.

Ploile iau mâine o pauză, dar duminică revin în nord-vest, centru şi la munte, iar luni se întind în aproape toată ţara. În weekend, temperaturile se vor apropia de limita caniculei în sudul ţării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » "Erau numai cioburi. Ne-am tăiat puţin". Patru tineri din Galați s-au speriat de moarte, după ce maşina în care erau a fost zdrobită de un acoperiş luat pe sus de vânt