Antena Meniu Search
x

Video Furtuni şi vijelii peste România, în următoarele ore. Ploile torenţiale şi grindina au făcut prăpăd în mai multe judeţe din nord-estul ţării 

România se află sub semnul furtunilor şi vijeliilor, chiar dacă suntem foarte aproape de vara calendaristică. Mare parte din nord-estul ţării a fost sub avertizare de cod portocaliu şi galben, iar ploile, însoţite de grindină, au măturat totul în cale.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 08:01

Zeci de hectare de culturi agricole au fost făcute una cu pământul.

În Botoşani, natura a creat un peisaj spectaculos, odată cu apariţia norilor. În Buzău însă, apelurile au curs în dispeceratul 112, după ce mai multe gospodării au fost inundate.

Pompierii au fost nevoiţi să intervină de urgenţă.

Articolul continuă după reclamă

17 judeţe, sub cod galben de ploi şi vijelii

Pe acelaşi subiect

Până astăzi, la ora 16:00 nord-vestul României rămâne sub cod galben de ploi şi vijelii

În cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei, în Carpații Orientali și jumătatea de est a Carpaților Meridionali vor fi perioade cu averse și cu caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25...30 l/mp și pe alocuri de peste 40...50 l/mp.

Sunt vizate județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Botoșani, Mureș, Harghita, Iași, Neamț, Covasna, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău, Prahova, Brașov, Dâmbovița și Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Vremea » Furtuni şi vijelii peste România, în următoarele ore. Ploile torenţiale şi grindina au făcut prăpăd în mai multe judeţe din nord-estul ţării