Antena Meniu Search
x

Furtunile şi ploile torenţiale au doborât copaci şi ziduri în Craiova

O ploaie de o oră, însoţită de o furtună puternică a făcut prăpăd, în Craiova. Vântul a doborât mai mulţi copaci peste maşini, iar pompierii au muncit ore întregi ca să ridice crengile rupte.

De Lidia Bobes la 07.07.2020, 11:14
Vezi și
  • Cantitatea de apă căzută a depășit în unele zone 50 de litri pe metru pătrat.
  • Oamenii sunt bucuroși că se mai răcorește oraşul.

Şi locuitorii de la case au avut probleme, după ce apa a intrat în beciurile mai multor locuinţe. Un zid s-a prăbuşit şi a distrus o maşină. Şi judeţul Caraş Severin a avut de suferit în urma ploilor şi furtunilor de cod portocaliu.

În jurul orei 16, peste Reșița s-a abătut un potop de ploaie ce nu a durat mai mult de 30 de minute. Dar cantitatea de apă căzută a depășit în unele zone 50 de litri pe metru pătrat, iar canalele din oraş nu au putut prelua atâta apă.

Cu toate că era ora la care lumea se întorcea de la serviciu și cei mai mulți dintre trecători erau uzi bine, niciunul nu s-a arătat supărat de ploaia venită din senin. Oamenii erau bucuroși că se mai răcorește oraşul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Furtunile şi ploile torenţiale au doborât copaci şi ziduri în Craiova

Breaking News

Luptele politice interne din Austria țin România la ușa Schengen. Cancelarul Nehammer nu dă înapoi;...

Luptele politice interne din Austria țin România la ușa Schengen. Cancelarul Nehammer nu dă înapoi; românii cer boicotarea produselor și companiilor austriece