Antena Meniu Search
x

Video "Ia uite! Nu se poate!" Şuvoaiele formate de ploi au blocat mai multe drumuri importante şi au distrus mai multe gospodării din ţară

E vremea toamnei. Au fost ploi şi inundaţii în majoritatea zonelor din ţară şi temperaturile au scăzut simţitor. Şuvoaiele au distrus mai multe gospodării şi au blocat mai multe drumuri importante. Nu scăpăm de vijelii şi ploi până mâine la prânz. 

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 19:24

Vezi și

Într-o oră a plouat la Cluj cât pentru toată luna, spun meteorologii. Străzile s-au transformat în râuri, iar maşinile nu au mai răzbit prin şuvoaie.. 

Şoferi: - Urcaţi-vă în maşină! Sau să vă leg ca să vă scot?

- Da!

Şuvoaiele formate de ploi au blocat mai multe drumuri importante

Pe acelaşi subiect

Sub podul de la Mărăşti apa ajungea până la brâu. Şoferii au fost nevoiţi să se tracteze unii pe alţii ca să poată înainta. În faţa Primăriei canalizarea a refulat, formând o adevărată fântână arteziană. 

Au fost inundate mai multe curţi şi case, inclusiv subsolul unui liceu. 

Tineri: Ia uite! Nu se poate!

Prăpăd a fost şi în Piteşti. Câţiva adolescenţi pe care ploaia i-a prins pe drum s-au urcat pe un zid, dar degeaba. Au fost stropiţi de maşinile care treceau cu viteză.

Reporter-bărbat: Cum se circulă?

Foarte prost!

Într-o comună din Argeş mai multe case au devenit lacustre. Oamenii au deschis larg porţile ca apa să iasă din ogradă.

Iar în Sighişoara, Turnul cu Ceas a devenit Turnul cu Apă. Turiştii care voiau să viziteze monumentul nu au mai putut urca scările din cauza şiroaielor. 

Au fost inundaţii şi pe un drum naţional din Tulcea. Pompierii au fost luaţi prin surprindere pentru că zona nu fusese vizată de nicio alertă meteo. 

A plouat atât de mult încât apa ajunsese la un moment dat la un metru înălţime pe şosea. Doi bărbaţi au reuşit la timp să iasă din maşina luată de viitură. 

Meteorologii au emis şi un cod roşu de vreme severă în judeţul Constanţa. Pe Autostrada Soarelui vizibilitatea a fost extrem de redusă. Până mâine la prânz, sud-vestul şi centrul ţării sunt sub cod galben de ploi şi vijelii. Izolat va fi grindină, iar vântul va sufla cu peste 50 de kilometri la oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » "Ia uite! Nu se poate!" Şuvoaiele formate de ploi au blocat mai multe drumuri importante şi au distrus mai multe gospodării din ţară