Antena Meniu Search
x

Video Imagini terifiante, ca-n filmele de groază, surprinse în China. O tornadă devastatoare a măturat provincia Guangxi

Temperaturi de îngheţ la jumătatea lunii aprilie! Întreg continentul european se confruntă în ultimele zile cu scăderi bruşte de temperatură. În Italia a nins, iar oamenii au schimbat tricourile, cu gecile groase. Nici în alte părţi ale lumii vremea nu a fost prea prietenoasă - mai multe regiuni din Turcia sau China au fost lovite de numeroase fenomene extreme. 

de Redactia Observator

la 21.04.2024, 12:11

Vezi și

În mai multe regiuni din nordul Italiei, a nins mai ceva ca în plină iarnă. Localnicii au trecut de la mâneca scurtă, la plapumă şi foc în sobe. În unele regiuni montane, stratul de omăt a depăşit 15 centimetri, iar utilajele de deszăpezire au lucrat la foc continuu.

În Milano, vremea a jucat la cealaltă extremă! Cerul s-a înnegrit, iar din cauza vântului violent şi a furtunilor puternice, meteorologii au plasat oraşul sub cod galben. 

Turla unei moschei s-a prăbuşit, în Turcia

Furia vremii a ajuns şi în Turcia! Turla unei moschei a părut de hârtie în faţa vijeliior şi vântului puternic. Din fericire, nimeni nu se afla în preajmă când turnul s-a făcut una cu pământul. O tornadă filmată deasupra mării, în provincia Izmir, i-a speriat crunt pe turci, iar în alte zone, mai multe fire de înaltă tensiune au format un arc electric.

O tornadă devastatoare a lovit puternic în provincia Guangxi din China

În China, o tornadă devastatoare a pus la grea încercare infrastructura din provincia Guangxi. A lovit atât de puternic, încât a nimicit o întreagă fabrică. Peisajul s-a transformat imediat parcă într-o scenă apocaliptică. Soarele a fost acoperit de nori negri, iar străzile de rămăşiţele structurii devastate. Tornada a lăsat în urmă pagube grave: a smuls acoperişuri şi a avariat locuinţe, iar imaginile cu clădirile după tornadă sunt asemănătoare celor dintr-un film de groază. Ultima dată când provincia a mai fost lovită de o tornadă a fost acum şase ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Imagini terifiante, ca-n filmele de groază, surprinse în China. O tornadă devastatoare a măturat provincia Guangxi