Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care o tornadă înfricoşătoare loveşte în satul Alaverdi din Georgia. Vârtejul a distrus totul în cale

Întreaga lume este împărţită între furtuni şi incendii de vegetaţie. Italia este în continuare distrusă de inundaţii puternice, iar un bărbat de 85 de ani şi-a pierdut viaţa. Între timp, Grecia este distrusă de flăcările care înaintează rapid din cauza vântului.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 11:34

Vremea rea continuă să facă prăpăd în Italia. Patru regiuni din nordul şi centrul ţării se află sub alertă galbenă de inundaţii, iar un bărbat de 85 de ani din Parma şi-a pierdut viaţa. Acesta a fost dat dispărut încă de ieri dimineaţă, însă trupul său a fost recuperat abia aseară. Pompierii au răspuns la zeci de apeluri în timpul zilei după ce oamenii au rămas blocaţi în propriile case.

Situaţia nu pare să se îmbunătăţească nici astăzi. Meteorologii anunţă că vor fi în continuare furtuni, însă de mâine se aşteaptă ca vremea să se încălzească.

Tornadă devastatoare în Georgia

Sursa foto: facebook.com/leva.iashvili
Vezi și

O tornadă a distrus grădina unei mănăstiri din Georgia - copacii au fost smulşi din pământ, iar gardurile au fost doborâte. Inclusiv o maşină a fost răsturnată. 

Grecia este, în schimb, răvăşită de incendii. În mai multe zone a fost nevoie de mobilizarea forţelor terestre şi aeriene pentru a domoli flăcările. Aseară, un puternic incendiu a izbucnit între Akoumia şi Krya Vrysi şi s-a extins rapid către zone greu accesibile. Vântul puternic le îngreunează munca pompierilor însă, pentru moment, locuinţele oamenilor nu sunt în pericol. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Vremea » Momentul în care o tornadă înfricoşătoare loveşte în satul Alaverdi din Georgia. Vârtejul a distrus totul în cale