Antena Meniu Search
x

Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Cum o să fie vremea în noaptea de Înviere

Meteorologii anunță că este posibil să plouă la București în noaptea Învierii. Specialiștii vorbesc despre averse și descărcări electrice într-un buletin dedicat special Capitalei.

de Redactia Observator

la 01.05.2021, 12:28

Cum o să fie vremea în noaptea de Înviere
Prognoză specială pentru Bucureşti - Hepta
  • Prognoză specială pentru Bucureşti

Prognoza specială vizează zona municipiului București în intervalul sâmbătă, ora 21.00 – duminică, ora 21.00. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat vremea se va menține deosebit de caldă. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, astfel încât în noaptea de sâmbătă spre duminică (01/02 mai) vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, dar și pe parcursul zilei de duminică (02 mai), când viteza la rafală va atinge 35...45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14-16 grade, iar cea maximă de 29-30 de grade.

Lumina Sfântă este adusă de la Ierusalim în această seară

Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seară de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, iar împărţirea ei delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române, pe Aeroporrtul Otopeni, va avea loc cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.

În ceea ce priveşte organizarea slujbelor, Sfântul Sinod a făcut mai multe recomandări pentru a fi respectate măsurle sanitare destinate prevenirii răspândoroo COVID-19. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Cum o să fie vremea în noaptea de Înviere