Antena Meniu Search
x

Video "Se vedea cum zburau bucăţele de tablă mai mici". Ploile torențiale și vijeliile au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară

A fost rupere de nori în mai multe zone din ţară. Ploile torențiale și vijeliile au făcut prăpăd, iar străzile au fost inundate după ce canalizările nu au mai făcut faţă puhoaielor. În doar câteva zeci de minute, curţile s-au transformat în piscine, iar mai multe maşini au rămas blocate în puhoaie. Mai mulţi copaci au fost doborâţi, iar acoperişul unei clădiri a fost pus la pământ de vântul puternic. Furia naturii a făcut şi victime. O persoană a ajuns la spital după ce a încercat să stingă un incendiu provocat de un fulger. 

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 09:04

A fost prăpăd, ieri, în judeţul Maramureş. O furtună de doar câteva minute a blocat zeci de străzi, a doborât mai mulţi copaci peste firele de electricitate şi şosele, iar mai multe acoperişuri au fost luate de vânt.

Prăpăd în urma vijeliilor 

Adriana Şanta, purtător de cuvânt ISU Maramureș: În urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase efectivele ISU Maramureş au intervenit în municipiul Baia Mare, la degajarea unor elemente desprinse de acoperiş, la două clădiri de locuit colective, dar şi pentru degajarea unor arbori căzuţi pe partea carosabilă şi pe liniile de alimentare cu energie electrică.  

Vezi și

"Se vedea cum zburau bucăţele de tablă mai mici. A fost şi vânt puternic. Copacii se aplecau. Era şi vânt şi ploaie".  

Pe acelaşi subiect

"A fost zgomot mare când a căzut acoperişul. A fost ca o bombă, s-a auzit "bum", spun localnicii

Unii localnici au ajuns cu greu la casele lor, din cauza străzilor care s-au transformat în râuri. Apa a intrat chiar şi în case.

Adriana Şanta, purtător de cuvânt ISU Maramureș: Au intervenit în oraşul Șomcuta Mare pentru evacuarea apei dintr-un grup de locuințe, şi respectiv, pentru evacuarea apei din subsoluri şi curţi, din aceeaşi zonă.

Şi în Sălaj furtuna puternică a făcut prăpăd. A fost rupere de nori şi în Suceava, acolo unde zeci de curţi au fost inundate, iar un copac s-a prăbuşit peste o casă.  

Probleme au fost şi în judeţul Bistriţa-Năsăud, acolo unde o persoană a ajuns la spital, după ce a încercat să stingă un incendiu provocat de un fulger, care a lovit o casă, iar aceasta a ars în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Vremea » "Se vedea cum zburau bucăţele de tablă mai mici". Ploile torențiale și vijeliile au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară