Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi neobişnuit de mari în trei sferturi din ţară, la mijlocul lui ianuarie. 21 de grade Celsius, maxima în Bucureşti

Vremea la extreme colorează harta ţarii la mijlocul iernii. În timp ce în zonele înalte de munte este încă în vigoare primul cod roşu de viscol din acest sezon, în trei sferturi din ţară avem temperaturi ca de primăvară, cu maxime ce depăşesc chiar şi 20 de grade Celsius. Este a doua zi consecutivă în care sunt înregistrate recorduri de temperaturi pentru această perioadă în peste 100 de localităţi, iar meteorologii spun că vremea va fi caldă şi zilele următoare. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 18.01.2023, 13:42

Hepta Vezi și

Temperaturi de 16-17 grade la malul mării, neobişnuit pentru data din calendar. Oamenii se plimbă pe faleză, unii dintre ei chiar au renunţat la geacă. În Portul Tomis, terasele sunt deschise. Pe litoral, codul de vânt se transformă într-o briză cu miros sărat. 

Valorile sunt foarte ridicate pentru aceasă perioadă. Prin urmare, păsările Flamingo au poposit la noi în ţară, chiar dacă este un lucru neobişnuit. Au găsit căldură, ape puţin adânci în zona lacului Techirghiol şi hrană diversificată. 

Cald va rămâne şi în zilele următoare. Meteorologii spun că vor fi temperaturi între 14 şi 16 grade Celsius. Abia spre sfârşitul săptămânii vom avea parte de câteva precipitaţii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Temperaturi neobişnuit de mari în trei sferturi din ţară, la mijlocul lui ianuarie. 21 de grade Celsius, maxima în Bucureşti