Antena Meniu Search
x

Animație: cum lovește valul de frig arctic România. Meteorologii avertizează că vor fi minus 12 grade

Un val de frig arctic va lovi România săptămâna viitoare, meteorologii Severe Weather Europe avertizând că temperaturile vor ajunge și până la minus 12 grade Celsius.

Val de frig arctic în Romania saptamana viitoare
Val de frig arctic în Romania saptamana viitoare - captura video

Un val de frig arctic va lovi România săptămâna viitoare, meteorologii Severe Weather Europe avertizând că temperaturile vor ajunge și până la minus 12 grade Celsius.

Specialiștii Severe Weather Europe au realizat o animație cu valul de frig arctic care va afecta România și alte țări din Europa începând de luni, 24 septembrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Potrivit avertizării Severe Weather Europe, începând de sâmbătă, 22 septembrie, vremea se schimbă radical în Europa, un front de aer rece asociat unui ciclon ce traversează Marea Nordului și Danemarca fiind împins spre Europa Centrală și spre peninsula Balcanică.

Luni, odată cu înaintarea valului de aer arctic dinspre nordul continentului spre est și sud-est, temperaturile mici, în jurul valorii de 0 grade Celsius, își vor face simțite prezența în partea de vest a României.

Ciclonul de aer rece se răspândește apoi în aproape toată Europa, dar mai ales în Europa Centrală și de Est, în Peninsula Balcanică, astfel că vremea se schimbă dramatic în România începând de marți, 25 septembrie.

Potrivit specialiștilor Severe Weather Europe, în România temperaturile vor scădea în primele ore ale zilei până la minus 12 grade și chiar mai mult în vestul țării, în timp ce în centru și sud vor fi temperaturi între -4 și -6 grade Celsius.

Valul de frig se va accentua puternic joi, 27 septembrie, temperaturile ajungând să fie negative în aproape toată țara.

Astfel, la primele ore ale dimineții, temperaturile vor fi negative, ajungând chiar și la minus 12 până la minus 16 grade în centrul, sudul și estul țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Animație: cum lovește valul de frig arctic România. Meteorologii avertizează că vor fi minus 12 grade