Antena Meniu Search
x

Video Vijeliile fac prăpăd în țară, după valul de caniculă. Grindină cât nuca în Neamţ şi Bistriţa-Năsăud. La noapte vin iar furtuni

Grindină cât nuca, vijelii, caniculă şi inundaţii. Vremea joacă ping-pong între extreme şi fiecare zi ne rezervă o surpriză. Un cod de furtună sau unul de căldură. În plină vară, norii care prevestesc tornadele şi grindina de dimensiuni uriaşe ne-au băgat în sperieţi. La noapte vin iar vijelii.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 20:32

Vezi și

A fost ca la război în timpul furtunii. Pământul a fost bombardat cu proiectile de gheaţă. În Neamţ şi Bistriţa-Năsăud, oamenii au fotografiat grindina cât nuca. În Făget, judeţul Timiş, nori fioroşi au băgat groaza în localnici. Se numesc Mammatus şi vestesc tornadele. Din fericire, aceştia s-au dizolvat fără să facă probleme.

14 coduri roşii de furtună într-o zi

În Constanţa, furtuna a fost atât de puternică încât a reuşi să doboare copaci. Mai multe maşini au fost grav avariate.

O vijelie de un sfert de oră a băgat spaimă şi în locuitorii din Dej. Nu mai puţin de 14 coduri roşii de furtună au fost emise ieri, iar noaptea trecută alte 7 avertizări.

Pe acelaşi subiect

Într-un sat din Vaslui, o viitură puternică s-a revărsat peste case. Localnicii se plâng că nu au şanţuri, iar apa vine în curţile lor.

Acoperișul unui bloc a luat foc după ce a fost lovit de un trăsnet

În Câmpina, pompierii s-au luptat cu apa şi cu focul. Un trăsnet a provocat un incendiu pe acoperişul unui bloc. Locatarii au fost evacuaţi.

Urmează o noapte cu furtuni puternice, în care vântul va ajunge chiar şi la 90 de kilometri pe oră. Trei sferturi din ţară se află sub avertizări cod galben şi portocaliu până dimineaţă. Meteorologii se aşteaptă la cantităţi de apă de peste 70 de litri pe metru pătrat. Finalul de săptămână va aduce temperaturi plăcute, dar şi furtuni cu tunete şi fulgere, vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vijeliile fac prăpăd în țară, după valul de caniculă. Grindină cât nuca în Neamţ şi Bistriţa-Năsăud. La noapte vin iar furtuni