Antena Meniu Search
x

Vremea 11 septembrie - 9 octombrie 2023. Vara intră în prelungiri, urmează temperaturi de peste 30 grade la umbră

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul  2023. Potrivit specialiștilor, săptămâna viitoare, vremea va fi predominant frumoasã și caldă în mare parte din țară, cu temperaturi de peste 30 grade Celsius la umbră.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 07:37

Vremea 11 septembrie - 9 octombrie 2023. Vara intră în prelungiri, urmează temperaturi de peste 30 grade la umbră - Observator

Meteorologii ANM au emis vineri, 8 septembrie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul intervalul  2023.

"Pe parcursul săptămânii viitoare, vremea va fi predominant frumoasã și caldă în mare parte din țară. Transportul de aer cald din vestul și sudul continentului se va resimți prin valori termice de peste 30 grade Celsius la umbră. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea continetală și în sudul Moldovei. Cerul va fi variabil, mai mult senin pâna spre mijlocul săptămânii, când vor reveni aversele în nordul, centrul, vestul și nord-estul țării", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 11 - 18 septembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 18 - 25 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 25 septembrie - 2 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 2 - 9 octombrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 11 septembrie - 9 octombrie 2023. Vara intră în prelungiri, urmează temperaturi de peste 30 grade la umbră