Antena Meniu Search
x

Vremea 12 februarie - 11 martie 2024. Se răcește de la mijlocul săptămânii viitoare; ANM anunță ninsori la munte

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 12 februarie - 11 martie 2024. Potrivit specialiștilor ANM, vremea se răceşte de la mijlocul săptămânii viitoare. Sunt anunțate precipitații pe arii extinse, iar la munte vor predomina ninsorile.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 06:46

Vremea 12 februarie - 11 martie 2024
Vremea 12 februarie - 11 martie 2024 - Observator

ANM a emis vineri, 9 februarie 2024, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

"La începutul săptămânii viitoare, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mult mai ridicate pentru a doua decadă a lunii februarie. O scădere a valorilor termice se va resimți din 14 - 15 februarie în majoritatea zonelor din țară, dar mai ales în nord-est, est și în zonele montane. Vremea va fi în general închisã şi va ploua pe arii relativ extinse în următorul interval. La munte se vor semnala ninsori, dar precipitații sub formă de lapoviță își vor face apariția și în zonele mai joase. Vântul va sufla cu intensificãri în regiunile montane și în sud-estul țării", au explicat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Prognoza meteo 12 - 19 februarie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar în toate regiunile.

Pe acelaşi subiect

Vremea 19 - 26 februarie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 26 februarie - 4 martie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în jumătatea de sudvest a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 4 martie - 11 martie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea 12 februarie - 11 martie 2024. Se răcește de la mijlocul săptămânii viitoare; ANM anunță ninsori la munte