Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 18 octombrie 2021. Se încălzește afară, temperaturi maxime de aproape 20° Celsius în sudul României

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 octombrie 2021. Se încălzește ușor afară, iar temperaturile maxime, mai ridicate decât în zilele precedente în regiunile sudice, vor fi de la 11 grade în Maramureș, până spre 18...19 grade în vestul Olteniei.

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 13:24

peisaj de toamnă
Vremea 19 octombrie 2021. Se încălzește afară, temperaturi maxime de aproape 20° în sudul României - Shutterstock

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul și sudul țării, dar numai cu totul izolat vor mai fi condiții pentru ploi slabe sau burniță. Mai ales spre dimineață, local în Oltenia și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni se va semnala ceață.  Vântul va sufla moderat pe litoral și în Delta Dunării și în general slab în rest. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -2 și 8 grade.

Vremea luni 18 octombrie 2021

Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei îndeosebi în centrul, sudul și sud-estul țării, iar noaptea în nord și nord-est, dar numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar spre sfârșitul intervalului și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în zilele precedente în regiunile sudice, vor fi de la 11 grade în Maramureș, până spre 18...19 grade în vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade, ușor mai ridicate doar pe litoral, unde vor fi în jur de 10 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va prezenta înnorări pe parcursul zilei, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla în general slab.  Temperatura maximă mai ridicată decât în zilele precedente va fi de 15...16 grade, iar minima va fi de 6...7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări pe arii restrânse în Carpații Meridionali și Orientali, dar numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Regimul termic va fi comparabil cu cel din intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 18 octombrie 2021. Se încălzește afară, temperaturi maxime de aproape 20° Celsius în sudul României