Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 23 martie 2023. Se încălzește în toată țara. Temperaturile ating 20 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 martie 2023.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 17:49

Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice şi la munte, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 8...9 grade în dealurile vestice. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţă.

Prognoza meteo București

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 4...6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Pe acelaşi subiect

Vremea la munte

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în prima parte a intervalului, când izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în general în jumătatea de nord a continentului, unde se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi mixte în nord, iar în rest vor predomina ploile. Local se vor putea acumula cantităţi de apă mai însemnate. În rest, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil, iar precipitaţiile vor fi posibile doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în vest, centru şi în partea central-nord-estică a Europei, precum şi local în nord şi sud. În sudul şi estul continentului temperaturile vor marca o uşoară creştere faţă de intervalul precedent, dar în rest nu se vor modifica semnificativ. Dimineaţa şi noaptea, în zonele mai joase de relief, pe alocuri, se va forma ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea 23 martie 2023. Se încălzește în toată țara. Temperaturile ating 20 de grade Celsius