Antena Meniu Search
x

Vremea 25 octombrie - 22 noiembrie 2021. Meteorologii anunță temperaturi de peste 20 de grade Celsius, la început de noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 octombrie - 22 noiembrie 2021. Potrivit specialiştilor, săptămâna viitoare debutează cu temperaturi mai scăzute, însă vremea se va încălzi spre finalul lui octombrie și începutul lunii noiembrie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.10.2021, 20:26

Vremea 25 octombrie - 22 noiembrie 2021. Meteorologiia anunță temperaturi de peste 20 de grade Celsius, la început de noiembrie - Observator

ANM a emis, vineri, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Temperaturile vor fi mai scăzute la începutul săptămânii viitoare, însă vremea se va îndrepta spre sfârșitul lui octombrie și începutul lunii noiembrie, anunță specialiștii.  

"Începem săptămâna viitoare cu o vreme mai rece în mare parte din țară, dar spre weekendul viitor temperaturile vor fi din nou în creștere. Astfel, finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie vor veni cu valori de peste 20 grade Celsius", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 25 octombrie - 1 noiembrie 2021

Pe acelaşi subiect

Cu excepția regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 1 - 8 noiembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele nord-estice și la munte. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Vremea 8 - 15 noiembrie 2021

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 15 - 22 noiembrie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 22 octombrie 2021 în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri, 22 octombrie 2021. În vestul, centrul și nordul țării temperaturile vor marca o scădere față de ziua anterioară, în timp ce în restul teritoriului vremea va fi în continuare deosebit de caldă.

În vestul, centrul și nordul țării valorile termice vor marca o scădere față de ziua anterioară, apropiindu-se de cele normale datei, iar cerul va fi mai mult noros; temporar va ploua în Banat, local în Transilvania, Crișana și la munte și pe suprafețe mici în Oltenia, Maramureș și Moldova. În restul teritoriului vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă, iar cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în a doua parte a intervalului, când numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade. Dimineața, în sud și sud-est, pe arii restrânse va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 25 octombrie - 22 noiembrie 2021. Meteorologii anunță temperaturi de peste 20 de grade Celsius, la început de noiembrie