Antena Meniu Search
x

Vremea 9 aprilie - 6 mai 2024. Meteorologii anunță de când se răcește și revin ploile de primăvară

Administraţia Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 aprilie - 6 mai 2024. Potrivit meteorologilor, vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an, cu precãdere în jumãtatea de sud a ţãrii. O posibilă răcire este prognozată de meteorologi de la începutul săptămânii viitoare.

de Redactia Observator

la 09.04.2024 , 07:36

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 9 aprilie - 6 mai 2024. Meteorologii anunță de când se răcește și revin ploile de primăvară - Observator

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat marţi, 9 aprilie, prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 aprilie - 6 mai 2024.

"Până spre finalul acestei săptămâni vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an, cu precãdere în jumãtatea de sud a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse de ploaie, izolat însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în zonele montane, submontane şi în sud-estul țării. T

emperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade celsius, local uşor mai ridicate, pânã la 28...29 de grade Celsius, în Oltenia şi în Muntenia. Izolat, în special în regiunile intracarpatice, vor fi condiţii de ceaţã", au explicat specialiştii ANM. 

Articolul continuă după reclamă

O posibilă răcire este prognozată de meteorologi de la începutul săptămânii viitoare.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 9 - 15 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Vremea 15 - 22 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane

Prognoza meteo 22 - 29 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea 29 aprilie - 6 mai 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Vremea » Vremea 9 aprilie - 6 mai 2024. Meteorologii anunță de când se răcește și revin ploile de primăvară