Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 9 aprilie. Temperaturi de vară cu maxime şi de 29 de grade

Vremea va continua să fie frumoasă în cea mai mare parte a ţării, cu maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade. Pe litoral şi în deltă sunt condiţii de ceaţă. Iată prognoza meteo de mâine 9 aprilie. 

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 16:08

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi de la -1...0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã la 15...16 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea de mâine 9 aprilie. Temperaturi de vară cu maxime şi de 29 de grade

Vremea de mâine 9 aprilie în ţară

Vremea va fi predominant frumoasã, cu valori termice semnificativ mai ridicate faţã de normele perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltã, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 16 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 0 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi izolat în Moldova şi pe crestele montane. Vor fi condiţii de ceaţã pe litoral, în deltã şi în zonele depresionare. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 9 aprilie. Temperaturi de vară cu maxime şi de 29 de grade

Vremea de mâine 9 aprilie în Capitală 

La nopate, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 8...10 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre 5 grade.

Vremea va fi frumoasã şi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 8...9 grade, mai scãzutã în zona preorãşenascã spre 5 grade. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã.

Vremea de mâine 9 aprilie. Temperaturi de vară cu maxime şi de 29 de grade

Vremea de mâine 9 aprilie la munte

Vremea va fi predominant frumoasã, cu valori termice semnificativ mai ridicate faţã de normele perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe creste. Valorile termice vor fi în creştere faţã de ziua precedentã în cea mai mare parte a zonei montane.

Vremea de mâine 9 aprilie. Temperaturi de vară cu maxime şi de 29 de grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 9 aprilie. Temperaturi de vară cu maxime şi de 29 de grade