Antena Meniu Search
x

Vremea pe 9 august. Prognoza meteo anunţă caniculă, dar şi înnorări temporare

Vremea pe 9 august se va menţine călduroasă. Prognoza meteo anunţă că cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare mai ales după-amiaza, la munte şi în sud-vestul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. În Bucureşti vor fi 32 de grade Celsius.

Vremea pe 9 august se va menţine călduroasă. Prognoza meteo anunţă că cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare mai ales după-amiaza, la munte şi în sud-vestul ţării, unde va ploua pe arii restrânse. În Bucureşti vor fi 32 de grade Celsius.

NOAPTEA DE MIERCURI SPRE JOI: Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, în special în Carpaţii Meridionali, unde izolat vor fi averse. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 22 de grade. Pe suprafeţe mici, cu precădere în depresiuni, se va forma ceaţă. În Bucureşti cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18...20 de grade. 

Vremea 9 august în ţară

Joi, vremea va fi în general frumoasă şi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări pe litoral şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 35 de grade, iar cele minime în general între 10 şi 20 de grade. În depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest şi pe arii restrânse în Câmpia Română.

ÎN BUCUREŞTI: Prognoza meteo anunţă că pe 9 august, în Capitală, vremea va fi frumoasă şi călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic, iar presiunea atmosferica va creşte la normalul baric.

Harta de la ANM cu vremea pe 9 august

LA MARE: ANM prognozează că, pe litoral, vremea va fi frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare, ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 grade, iar cele minime între 19 şi 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 25 ... 27 de grade.

Temperaturi pe 7 august în staţiunile de pe litoral: Costineşti 26 de grade, Mamaia 26, Mangalia 26, Neptun 26, Vama Veche 26 de grade Celsius.

LA MUNTE: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele de ieri.

Temperaturile zilei în staţiunile montane: Ceahlău 17 grade, Păltiniş 21, Poiana Braşov 24, Predeal 23, Rânca 20, Semenic 20, Sinaia 20 de grade la cota 1500, Stâna de Vale 25 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea pe 9 august. Prognoza meteo anunţă caniculă, dar şi înnorări temporare