Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 9 iunie 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 9 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 13:23

apus la Marea Neagră
Vremea 9 iunie 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, după orele amiezii, local în jumătatea de vest; în special în zonele montane, iar seara și noaptea în sud-vestul teritoriului ploile vor avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină și vijelii. Fenomene de instabilitate atmosferică vor fi posibile pe arii restrânse și în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, în sudul Banatului și, local și temporar, în regiunile sudice, dar cu precădere asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral și în deltă; minimele termice vor fi cuprinse între 7 și 18 grade.

Prognoza meteo București

Vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar trecător, mai ales spre seară, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 15 grade.

Vremea pe litoral

Vremea se va menține ușor instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și trecător  vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 23 de grade,  iar cele minime vor fi de 16....17 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 și 22 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 9 iunie 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius