Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pe 12 mai în Bucureşti. Vremea e instabilă în weekend

Vremea în Bucureşti pe 12 mai 2018 este instabilă şi se pot produce precipitaţii, transmit meteorologii de la ANM. Prognoza meteo arată că şanse să plouă sunt mai ales duminică după-amiaza.

Prognoza meteo în Bucureşti pe 12 mai anunţă vreme instabilă
Vremea în Bucureşti pe 12 mai este instabilă, însă duminică vor fi şi mai mari şanse de ploaie - pixabay.com

Vremea în Bucureşti pe 12 mai este instabilă şi se pot produce precipitaţii, transmit meteorologii de la ANM. Prognoza meteo arată că şanse să plouă sunt mai ales duminică după-amiaza.

În Capitală, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara şi în prima parte a nopţii, cînd vor fi condiţii pentru averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10...12 grade.

Vremea Bucureşti 12 mai

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 8...11 grade. Presiunea atmosferica va scădea, fiind deja mai mică decât normal.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo pe 13 mai în Bucureşti

Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate începând din a doua parte a zilei, când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Conform ANM, temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade. Presiunea atmosferica nu se va schimba semnificativ.

Prognoza meteo pe 14 mai în Capitală

Cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate în partea a doua a zilei, când probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi mai ridicată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pe 12 mai în Bucureşti. Vremea e instabilă în weekend