Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 10 noiembrie. Revin ploile în aproape toată țara. Temperaturile cresc ușor

Vremea începe să se mai încălzească, mai ales noaptea, în aproape toată țara. Nu vom scăpa însă de ploi, care vor pune stăpânire în toate regiunile. Iată prognoza meteo de mâine 10 noiembrie. 

de Redactia Observator

la 09.11.2023, 17:54

La noapte, valorile termice vor fi mai scãzute decât în noaptea precedentã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral. Pe alocuri se va forma ceaţã.

Vremea de mâine 10 noiembrie. Revin ploile în aproape toată țara. Temperaturile cresc ușor

Vremea de mâine 10 noiembrie în țară 

Valorile termice, în special cele nocturne, vor marca o creştere faţã de intervalul precedent în toatã ţara. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi spre searã în sud-vest, iar noaptea şi în vest, nord-vest, centru şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, iar pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã însemnate. Pe crestele montane vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri în Banat, Moldova, estul Munteniei, Dobrogea şi parţial în Transilvania şi în Crişana, cu viteze între 45 şi 65 km/h, dar şi la munte, cu rafale de peste 80...90 km/h la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în scãdere semnificativã în toate regiunile, începând cu cele vestice.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 10 noiembrie. Revin ploile în aproape toată țara. Temperaturile cresc ușor

Vremea de mâine 10 noiembrie în Capitală

La noapte, temperatura va fi mai scãzutã decât în noaptea precedentã, cu o minimã de 3...4 grade, mai coborâtã în zona preorãşeneascã spre 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Valorile termice, în special cele nocturne, vor marca o creştere faţã de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de ploaie va fi în creştere în cursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 17...18 grade, iar cea minimã de 6...8 grade.

Presiunea atmosferică va fi în scãdere accentuatã.

Vremea de mâine 10 noiembrie. Revin ploile în aproape toată țara. Temperaturile cresc ușor

Vremea de mâine 10 noiembrie la munte

Valorile termice vor marca o creştere faţã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi spre searã în masivele sud-vestice, iar noaptea şi în restul zonei. Vor fi mai ales averse, iar pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã mai însemnate. Pe creste vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri, cu rafale de peste 80...90 km/h la altitudini mari.

Vremea de mâine 10 noiembrie. Revin ploile în aproape toată țara. Temperaturile cresc ușor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 10 noiembrie. Revin ploile în aproape toată țara. Temperaturile cresc ușor