Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 23 noiembrie. Temperaturile revin la normalul perioadei. Maximele vor ajunge la 10 grade

Vremea se va situa în jurul normalului perioadei. Vom avea parte de ploi slabe sau burniţă, iar în zona de munte, trecător vor fi fulguieli. Iată prognoza meteo pentru 23 noiembrie.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 16:21

La noapte, nebulozitatea va persista în sud-vestul, sudul şi parţial în centrul şi estul teritoriului, iar în rest cerul va fi variabil. Va mai ploua slab în Oltenia, pe arii restrânse în Muntenia, Dobrogea şi în sudul Banatului, iar în Moldova şi Transilvania, cu totul izolat vor fi burniţe sau fulguieli şi condiţii de polei.

În Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri sud-est şi în zona montanã înaltã. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -5 şi 5 grade. Se va forma ceaţã, pe alocuri în centru şi nord-vest şi izolat în rest.

Vremea de mâine 23 noiembrie. Temperaturile revin la normalul perioadei. Maximele vor ajunge la 10 grade

Vremea de mâine 23 noiembrie în ţară 

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Pe parcursul zilei nebulozitatea va fi mai persistentã în sud-vest şi centru, dar numai izolat vor mai fi ploi slabe sau burniţã, iar în zona de munte, trecãtor fulguieli, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Noaptea cerul va fi variabil, cu înnorãri în nord-vest şi nord, unde mai ales spre sfârşitul intervalului vor fi precipitaţii slabe predominant sub formã de ploaie, iar în nordul Carpaţilor Orientali va ninge. 

Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Vântul se va intensifica la munte şi, mai ales în Carpaţii Orientali, la altitudini mari, rafalele vor depãşi 80...100 km/h, iar în rest va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe arii restrânse în nord-vest, centru şi sud-est, în general cu viteze de 45...55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, iar cele minime în general între -5 şi 5 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile intramontane. Îndeosebi dimineaţa pe alocuri se va semnala ceaţã. Presiunea atmosferică va scadea dinspre nord si nord-est la valori mici, de regim ciclonic.

Vremea de mâine 23 noiembrie. Temperaturile revin la normalul perioadei. Maximele vor ajunge la 10 grade

Vremea de mâine 23 noiembrie în Capitală 

La noapte, cerul va fi mai mult noros, iar trecãtor va mai ploua slab. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafalã de 35...45 km/h. Temperatura minimã va fi de 2....3 grade.

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorãri îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7...9 grade, iar cea minimã de 1...3 grade. Presiunea atmosferică va scadea de la o valoare foarte apropiata de cea normala pana la una notabil mai mica decat aceasta din urma.

Vremea de mâine 23 noiembrie. Temperaturile revin la normalul perioadei. Maximele vor ajunge la 10 grade

Vremea de mâine 23 noiembrie la munte

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Pe parcursul zilei nebulozitatea va fi mai persistentã în zona Carpaţilor Meridionali, dar numai izolat şi trecãtor vor mai fi fulguilei, în timp ce în restul zonei montane cerul va fi temporar noros. Noaptea cerul va fi variabil, cu înnorãri în nordul Carpaţilor Orientali unde, mai ales spre sfârşitul intervalului, va ninge. Izolat vor fi condiţii de gheţuş. Vântul se va intensifica şi, mai ales în Carpaţii Orientali, la altitudini mari, rafalele vor depãşi 80...100 km/h.

Vremea de mâine 23 noiembrie. Temperaturile revin la normalul perioadei. Maximele vor ajunge la 10 grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 23 noiembrie. Temperaturile revin la normalul perioadei. Maximele vor ajunge la 10 grade