Antena Meniu Search
x

Video Vremea extremă a făcut ravagii în mai multe zone din țară, dar și în Ungaria. Un sat a fost înghiţit de apele care au distrus tot ce le-a stat în cale

Codul portocaliu de inundaţii a făcut ravagii în mai multe judeţe din ţară. În Sălaj mai multe case şi curţi au fost inundate, iar în Maramureş viitura a adus de pe munţi aluviuni şi pietriş. Codul de vreme rea a fost şi în Ungaria, unde un sat a fost înghiţit de apele care au luat tot ce le-a stat în cale. Apa a ajuns chiar şi la 2 metri în unele locuri. Codul galben de inundaţii va ţine până astăzi la ora 23.00 în partea de vest a ţării. 

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 08:35

Vezi și

În Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj mai multe case, curţi şi garaje au fost inundate de viitură. În unele locuri apa a ajuns la jumătate de metru. Echipajele de pompierii au intevenit pentru a scoate apa din gospodăriile oamenilor. 

În Cavnic, furtuna a adus de pe munţi aluviuni şi pietriş direct pe partea carosabilă a drumului județean 184. Traficul a fost grav afectat de drumul inundat. 

Inundațiile au făcut ravagii şi în Ungaria

Cod portocaliu de inundaţii severe a fost şi în Ungaria. Un sat a fost ruinat de o viitură care distrus tot ce a prins în cale. Gardurile gospodăriilor au fost rupte, iar maşinile au fost scufundate în apă. Viitura a făcut şi o victimă. O persoană a fost dată dispărută după ce ar fi fost luată de ape. 

14 coduri portocalii au fost înregistrate în mai multe judeţe din ţară. Vremea rea va ţine până astăzi la ora 23.00 în partea de Vest a ţării. În Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea extremă a făcut ravagii în mai multe zone din țară, dar și în Ungaria. Un sat a fost înghiţit de apele care au distrus tot ce le-a stat în cale