Antena Meniu Search
x

Update Formula 1, Marele Premiu al Austriei. George Russell a câștigat cursa, urmat de Oscar Piastri și Carlos Sainz

Pilotul englez George Russell, de la echipa Mercedes, a câștigat Marele Premiu al Austriei după o cursă senzațională pe Red Bull Ring. Britanicul a fost urmat de Oscar Piastri (McLaren) și Carlos Sainz (Scuderia Ferrari). Cursa a fost live pe Antena 1 și AntenaPLAY

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 17:34

UPDATE George Russell a câștigat Marele Premiu al Austriei! Pilotul Mercedes a fost urmat de Oscar Piastri și Carlos Sainz.

UPDATE Turul 68: Max Verstappen a fost penalizat cu 10 secunde.

UPDATE Turul 64: Norris l-a atins pe Verstappen care a făcut pană. Norris a fost penalizat cu 5 secunde. Nebunie totală în Marele Premiu de Formula 1 al Austriei.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

UPDATE Turul 59: Lando Norris l-a depăşit pe Max Verstappen, dar pilotul de la McLaren a depăşit limitele circuitului. Acesta i-a cedat primul loc olandezului pentru a nu fi penalizat.

UPDATE Turul 55: Duel încins pentru prima poziţie! Norris e la mai puţin de o secundă în spatele lui Verstappen.

UPDATE Turul 52: Max Versttapen şi Lando Norris au intrat la boxe. Pilotul Red Bull a stat peste 6 secunde la boxe, în timp ce Lando Norris a avut nevoie de mai puţin de 3 secunde pentru a schimba.

UPDATE Turul 26 Max Verstappen continuă să fie lider, urmat de Lando Norrsi şi de George Russel. Hamilton, penalizat cu 5 secunde. Verstappen este şi el anchetat pentru un incident pe linia boxelor cu Lando Norris, transmite AS.RO.

UPDATE Turul 8 Oscar Piastri l-a depăşit fantastic pe Sergio Perez. Spectacol total la Marele Premiu al Austriei!

UPDATE 16:00 Start în Marele Premiu al Austriei! Max Verstappen a plecat excelent din pole-position.

UPDATE 18:00 Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu al Austriei! 

Pilotul Red Bull a înregistrat cel mai bun timp în Q3, 1:04:314. Olandezul va fi urmat de cei doi piloţi de la McLaren, Lando Norris şi Oscar Piastri.

UPDATE 13:30 Max Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Marea cursă va avea loc duminică, de la ora 15:45.

UPDATE SÂMBĂTĂ, 13:00 A început cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei. Max Verstappen a plecat din pole position în cursa de sprint, după ce a obținut cel mai bun timp din calificări, cu timpul de 1:05:186. 

UPDATE 18:20 Max Verstappen va pleca din pole-position, în cursa de sprint a Marelui Premiu al Austriei! Lando Norris a înregistrat al doilea timp, iar Oscar Piastri al treilea. Charles Leclerc s-a clasat pe locul zece, dat fiind faptul că a ieşit târziu pe circuit şi nu a mai avut timp pentru a completa un tur cronometrat, transmite AS.RO.

UPDATE 14:30 Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în sesiunea de antrenamente de vineri, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu motorul. Olandezul a fost urmat de Oscar Piastri, cu al doilea timp, şi Charles Leclerc, cu al treilea timp.

În weekendul 28 - 30 iunie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările, sprintul și cursa Marelui Premiu al Austriei.

Programul Marelui Premiu al Austriei 28 - 30 iunie

Vineri, 28 iunie, de la ora 13:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:30, vor avea loc calificările pentru cursa de sprint, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 29 iunie, de la 13:00 va avea loc cursa de sprint, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Austriei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio de la ora 16:45.

Duminică, 30 iunie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Austriei, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio de la ora 15:45.

Următoarea cursă se va desfășura pe Silverstone, în Marea Britanie, în weekendul 5 - 7 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » AntenaPLAY » Formula 1, Marele Premiu al Austriei. George Russell a câștigat cursa, urmat de Oscar Piastri și Carlos Sainz