Antena Meniu Search
x

(P) Cadouri simple şi utile pentru copii: alege inspirat Crăciunul acesta

Crăciunul este una dintre cele mai bune ocazii pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor mici. Aceştia adoră magia Sărbătorilor, poveştile cu reni şi Moş Crăciun, decoraţiunile vesele şi bineînţeles, cadourile alese special pentru ei. Darurile pentru copii nu trebuie neapărat să fie scumpe ca să îi bucure. Dimpotrivă, există cadouri la preţuri accesibile, care să fie în acelaşi timp şi utile pentru cei mici.
 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 14:29

(P) Cadouri simple şi utile pentru copii: alege inspirat Crăciunul acesta
(P) Cadouri simple şi utile pentru copii: alege inspirat Crăciunul acesta

Descoperă mai jos câteva idei de cadouri simple şi utile pentru copii mai mari sau mai mici:

Puzzle-uri

Puzzle-ul este un joc cu reguli simple, perfect pentru copii de toate vârstele, în funcţie de indicaţiile oferite de producător. Găseşti puzzle-uri atât pentru copii de 3-4 ani, cât şi pentru copii de 12-14 ani.

Preţurile unui puzzle pornesc de la câteva zeci de lei şi poţi alege foarte uşor tema acestuia dacă iei în considerare pasiunile celor mici. Astfel de produse sunt accesibile atât ca preţ, cât şi ca mod de achiziţie. Le găseşti în supermarket-uri, magazine pentru copii sau chiar online.

Cărţi

Lectura este o activitate excelentă pentru copii. Îi ajută să ia o pauză de la ecrane, să îşi sporească creativitatea, dar şi să îşi îmbogăţească vocabularul. Secretul ca să îi atragi pe cei mici către lectura este să optezi pentru titluri adecvate vârstei lor, care să le trezească interesul. Ţine cont şi de înclinaţiile acestora. Spre exemplu, unui copil pasionat de super eroi, îi poţi dărui o carte cu poveşti dintr-un astfel de univers.

Cărţile sunt accesibile, au preţuri prietenoase şi pot fi o super idee de cadou pentru copii mici sau mari.

Rechizite

Foarte mulţi copii se bucură de cadouri precum rechizitele, mai ales dacă îşi doresc produse cu personajele preferate, în anumite culori sau cu anumite funcţii. Dacă vrei să faci un dar util, dar care să îi trezească şi bucurie celui mic, atunci ţine cont de ce rechizite îşi doreşte şi încearcă să găseşti produsele potrivite.

Vestea bună este că rechizitele se pot mula pe mai multe tipuri de buget. Nu trebuie neapărat să cheltui sute de lei pentru modele calitative cu design atractiv. Verifică ofertele magazinelor online, dar şi al supermarket-urilor, unde găseşti o gamă largă de produse de acest tip.

Geacă pentru copii

Iarna începe să îşi intre în drepturi, aşa că o geacă pentru copii poate fi o alegere inspirată. Este o idee bună să ceri părerea celui mic înainte de a alege o geacă pentru copii. Vrei nu doar să îi oferi un cadou util, ci să îi aduci zâmbetul pe buze. Poate cel mic are un model pe gustul său sau o culoare preferată.

În afară de geacă pentru copii, mai poţi opta şi pentru alte modele de haine groase. Spre exemplu, un palton pentru fetiţe este ideal pentru ţinute delicate şi simpatice de iarnă.

Pulovere călduroase

Un cadou simplu şi uşor de ales îl reprezintă puloverele calduroae. Acestea sunt super utile, în special atunci când temperaturile scad. Mai mult, pe piaţă sunt o mulţime de modele de pulovere pentru copii, care mai de care mai simpatice. De la pulovere cu tematică de Crăciun şi până la modele cu super eroi şi păpuşi Barbie, vei avea de unde să alegi.

Caută pulovere din materiale calitative, prietenoase cu pielea. Cele mai bune opţiuni sunt caşmirul, lâna şi bumbacul.

Jucării de pluş

Pentru copiii mici, jucăriile de pluș sunt o alegere inspirată şi foarte uşor de pus în practică. Tot ce trebuie să faci este să achiziţionezi o jucărie în funcţie de preferinţele celui mic şi să ţii cont de normele de siguranţă. Este de preferat să optezi pentru branduri de încredere, care folosesc materiale calitative şi nu utilizează substanţe cu potenţial toxic în procesul de fabricaţie.

Dacă îţi doreşti să alegi daruri cu folos pentru cei mici, îndreaptă-te către jocuri şi jucării, care să îi ajute să îşi petreacă timpul într-un mod frumos, dar şi către piese vestimentare precum gecile sau puloverele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Cadouri simple şi utile pentru copii: alege inspirat Crăciunul acesta