Antena Meniu Search
x

(P) Când oferă cazinourile online rotiri gratuite? Poți câștiga bani reali dintr-o astfel de ofertă?

Rotirile gratuite sunt îndrăgite de utilizatorii cazinourilor online din țara noastră. Cu ajutorul lor, ei au posibilitatea să încerce jocurile din ofertă fără să-și asume vreun risc financiar. Iar dacă norocul este de partea lor, își pot suplimenta balanța cu câștigurile generate.

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 15:12

Când vezi campanii cu rotiri gratuite, te poți întreba dacă ele chiar sunt pe bune. Răspunsul este simplu: Da. Campaniile cu rotiri gratuite fac parte din strategia operatorilor online, prin care își doresc să atragă clienți noi și să îi răsplătească pe cei deja existenți.

Automat apare și întrebarea dacă poți câștiga cu adevărat bani din rotiri gratuite. Răspunsul este iarăși da. Desigur, depinde de la o campanie la alta, de la un operator la altul. Rotirile gratuite oferite utilizatorilor se împart în două categorii: cele însoțite de condiții de rulaj și cele cu câștiguri cash.

Cele mai apreciate de utilizatori sunt rotirile fără condiții de rulaj. Pentru a înțelege mai bine, o să dăm un exemplu concret. Să spunem că un cazinou online îți oferă 100 de rotiri gratuite la slotul Jumanji, inspirat din filmul cu același nume. Dacă după ce ai epuizat cele 100 de rotiri gratuite te-ai ales cu un câștig, din moment ce campania nu presupune și rulaj, poți retrage banii direct în contul tău. Practic, ai făcut un profit fără să existe vreun risc financiar.

Situațiile de acest gen, în care se oferă rotiri gratuite fără rulaj, sunt mai rare, dar ele există. De cele mai multe ori va trebui însă să rulezi suma pe care ai câștigat-o. Condițiile de rulaj diferă de la o campanie la alta și le poți citi în secțiunea de termeni și condiții, înainte să accepți bonusul.

Cazino

Ca un exemplu concret, dacă ai făcut un profit, iar condițiile menționează că va trebui să rulezi bonusul de 10 ori, trebuie să faci acest lucru înainte să poți să retragi banii. Prin impunerea condițiilor de rulaj, cazinourile online vor să se asigure că pe platformele lor nu se află vânători de bonusuri.

Când sunt oferite rotirile gratuite?

  • la înregistrarea pe platformă
  • cu ocazia unor aniversări (zi de naștere, aniversarea cazinoului)
  • pentru a marca diverse sărbători (Paște, Crăciun, etc.)
  • pentru a răsplăti activitatea constantă a utilizatorilor
  • pentru utilizatorii care nu au mai jucat de mult timp pe platformă
  • pentru a promova un joc nou

Cel mai adesea, utilizatorii primesc rotiri gratuite când se înregistrează pe platformă. Dincolo de bonusurile oferite la depunere, unii operatori acordă rotiri pentru a stimula utilizatorii să își facă un cont nou, dar și pentru a le da șansa să încerce jocurile fără riscuri din punct de vedere financiar.

În același timp, se mai acordă rotiri gratuite și cu ocazia unor aniversări. În baza de date a operatorilor sunt stocate date personale, cum ar fi ziua de naștere, astfel că adesea clienților li se fac surprize plăcute. În plus, sărbători precum Paștele și Crăciunul sunt și ele marcate de anumiți operatori. Ba chiar sunt situații în care se oferă rotiri gratuite și cu ocazia altor evenimente, cum ar fi Halloween sau St. Patrick's Day.

Clienții fideli primesc adesea rotiri gratuite din partea operatorilor de top, dar sunt situații în care, dacă un utilizator nu activează de ceva timp, s-ar putea să primească un mail în care este informat că beneficiază de rotiri gratuite dacă revine pe platformă. Un ultim caz este acela în care o companie lansează un joc nou și dorește să îl promoveze, iar rotirile gratuite sunt o soluție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Advertoriale » (P) Când oferă cazinourile online rotiri gratuite? Poți câștiga bani reali dintr-o astfel de ofertă?