Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Românii născuţi pe 29 februarie au un "destin aparte". Tradiţia spune ce nu e bine să faci în an bisect

Este 29 februarie 2024. Azi e ziua celor care îşi sărbătoresc aniversarea o dată la patru ani. Această zi a fost adăugată în calendar, pentru ca Pământul să poată efectua o rotaţie perfectă în jurul Soarelui. Cei care sunt născuţi pe 29 februarie, însă, nu ezită să-şi petreacă ziua mai devreme în anii care nu sunt bisecţi. Cei mai mulţi se consideră speciali şi se amuză pe seama acestei zile.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 29.02.2024 , 13:51

"12.298 de persoane sunt născute pe data de 29 februarie, însă la acestea se mai adaugă şi bebeluşii născuţi astăzi. Suntem la o maternitate unde, de la 12 noaptea şi până acum, s-au născut deja trei copii", transmite Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

An bisect: românii născuţi pe 29 februarie

"Tradiţia spune că, dacă eşti născut în an bisect, cel mai probabil vei avea o putere vindecătoare asupra celorlalţi şi vei avea puteri speciale. Aşa că s-ar putea ca aceşti bebeluşi să fie foarte norocoşi. De asemenea, în întreaga lume, inclusiv în România, se crede că într-un an bisect nu este recomandat să te căsătoreşti sau să divorţezi şi nici să faci schimbări foarte mari în viaţă, precum să-ţi iei o locuinţă nouă sau să-ţi schimbi jobul", adaugă Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

Vezi și

"Şansele sunt de 1 la 1.506 să te naşti într-un an bisect, pe data de 29 februarie, aşa că, cu siguranţă, aceşti copii vor avea foarte mare noroc în viaţă", spune Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » Românii născuţi pe 29 februarie au un "destin aparte". Tradiţia spune ce nu e bine să faci în an bisect