Antena Meniu Search
x

Video Românii născuţi pe 29 februarie au un "destin aparte". Tradiţia spune ce nu e bine să faci în an bisect

Este 29 februarie 2024. Azi e ziua celor care îşi sărbătoresc aniversarea o dată la patru ani. Această zi a fost adăugată în calendar, pentru ca Pământul să poată efectua o rotaţie perfectă în jurul Soarelui. Cei care sunt născuţi pe 29 februarie, însă, nu ezită să-şi petreacă ziua mai devreme în anii care nu sunt bisecţi. Cei mai mulţi se consideră speciali şi se amuză pe seama acestei zile.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 29.02.2024, 13:51

Vezi și

"12.298 de persoane sunt născute pe data de 29 februarie, însă la acestea se mai adaugă şi bebeluşii născuţi astăzi. Suntem la o maternitate unde, de la 12 noaptea şi până acum, s-au născut deja trei copii", transmite Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

An bisect: românii născuţi pe 29 februarie

"Tradiţia spune că, dacă eşti născut în an bisect, cel mai probabil vei avea o putere vindecătoare asupra celorlalţi şi vei avea puteri speciale. Aşa că s-ar putea ca aceşti bebeluşi să fie foarte norocoşi. De asemenea, în întreaga lume, inclusiv în România, se crede că într-un an bisect nu este recomandat să te căsătoreşti sau să divorţezi şi nici să faci schimbări foarte mari în viaţă, precum să-ţi iei o locuinţă nouă sau să-ţi schimbi jobul", adaugă Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

"Şansele sunt de 1 la 1.506 să te naşti într-un an bisect, pe data de 29 februarie, aşa că, cu siguranţă, aceşti copii vor avea foarte mare noroc în viaţă", spune Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Românii născuţi pe 29 februarie au un "destin aparte". Tradiţia spune ce nu e bine să faci în an bisect