Antena Meniu Search
x

(P) Dulciurile din gama Favorina, de la Lidl, meniul dulce ideal pentru o masă în familie

Te pregăteşti să îţi întâmpini invitaţii cu o masă copioasă, de Crăciun, dar nu ştii ce dulciuri să le oferi? Vrei să te bucuri de sărbători pline de bun gust şi eleganţă, dar nu ştii cum? Lidl vine cu o propunere de nerefuzat, dulciurile din gama Favorina.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 12:33

(P) Dulciurile din gama Favorina, de la Lidl, meniul dulce ideal pentru o masă în familie
(P) Dulciurile din gama Favorina, de la Lidl, meniul dulce ideal pentru o masă în familie - Shutterstock

Sfârşitul de an aduce perioada în care oamenii se bucură de absolut tot ce îi înconjoară, de la eventualul strat de zăpadă şi luminiţele de Crăciun şi până la cadouri şi timpul petrecut în familie.

Există, însă, şi momente în care apar blocaje. Un astfel de moment apare, de cele mai multe ori, când vine vorba de desert. Mulţi mizează pe clasicul cozonac, însă mulţi îşi doresc să-şi surprindă oaspeţii sau apropiaţii cu produse deosebite.

Iar o soluţie demnă de luat în seamă o reprezintă dulciurile din gama Favorina, de la Lidl, pentru „Un Crăciun magic”. Vorbim despre dulciuri speciale, de la produse potrivite pentru a fi dăruite celor dragi, până la dulciuri care se încadrează perfect în set-up-ul mesei de sărbători – foitaj în formă de brăduţi, panettone, chec cu marțipan vegan, selecție de turtă dulce sau arahide în ciocolată.

Noi considerăm că un meniu presărat cu bun gust şi eleganţă nu trebuie să fie costisitor, iar asta înseamnă că dulciurile din gama Favorina sunt prezente în magazinele Lidl la preţuri accesibile, care pornesc de la 2,99 lei.

Dulciurile din gama Favorina au şi alte avantaje. Sunt numai bune de savurat în zilele de sărbătoare şi se pot împărţi cu absolut oricine, inclusiv cu prietenii sau colegii de muncă.

Gama de dulciuri Favorina se adresează tuturor. Spunem asta pentru că include şi dulciuri vegane, dulciuri fără gluten sau chiar dulciuri fără zahăr. Gama Favorina poate fi descoperită online, iar ofertele Favorina ale fiecărei săptămâni sunt disponibile și în aplicația Lidl Plus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Advertoriale » (P) Dulciurile din gama Favorina, de la Lidl, meniul dulce ideal pentru o masă în familie