Antena Meniu Search
x

Video (P) Întâmpină Crăciunul cu un brad natural de la Leroy Merlin și dă-i a doua șansă după sărbători

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, organizeză pentru al 10-lea an în România campania de vânzare sustenabilă a brazilor naturali de Crăciun. Retailer-ul pune la dispoziția clienților o gamă extinsă de brazi naturali, la cele mai mici prețuri, care încep de la 33,99  lei.

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 16:04

Vezi și

"Suntem siguri că avem bradul potrivit pentru fiecare client care ne trece pragul anul acesta. Și îi încurajăm pe toți să fie responsabili, să ne aducă înapoi pomii după Sărbători, iar noi vom avea grijă să îi transformăm în peleți și compost. Bineînţeles, îi vom răsplăti cu un voucher de cumpărături, aşa cum o facem în fiecare an", spune Iuliana Tudor, şef sector Servicii Clienţi.

Toți cei care achiziționează un brad natural din rețeaua Leroy Merlin îl pot returna în cel mai apropiat magazin în perioada 03 – 31 ianuarie 2024, și vor primi automat un voucher în valoare de 25 lei, in baza cardului de client.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Advertoriale » (P) Întâmpină Crăciunul cu un brad natural de la Leroy Merlin și dă-i a doua șansă după sărbători