Antena Meniu Search
x

(P) Protejează Pielea Sensibilă a Bebelușului: De Ce să Alegi Scutecele Eco?

Nu întotdeauna este ușor pentru părinți să-și dea seama care sunt cele mai bune scutece pentru bebeluși. Acestea trebuie să fie testate împotriva unor substanțe toxice (ex. ftalați, coloranți, metale grele, solvenți organici, pigmenți alergeni și cancerigeni), să fie produse sigure pentru nou-născuți. Pe lângă testarea în laborator, se evaluează și absorbția, cât de uscată rămâne suprafața scutecului după absorbția lichidului, moliciunea materialelor și altele.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 13:28

În ziua de azi, când vine vorba despre scutece pentru copii, pentru mulți părinți contează confortul oferit de aceste produse, calitatea lor, dar și problema costului. Există scutece de calitate înaltă, pentru bebeluși, care sunt mai scumpe, deoarece la ele s-a folosit o tehnologie specială japoneză și au trei straturi respirabile. De asemenea, există scutece cu un strat special, extra sleep, care ajută la absorbția rapidă a lichidului, au manșete pentru picioare ce sunt mai puternice și care protejează mai bine împotriva scurgerilor, sunt indicate la bebelușii mai activi.

În ultimii ani, scutecele ECO au devenit cele mai populare; ele fac parte din cele mai bune opțiuni pentru nou-născuți. Despre aceste produse de brand se spune că oferă multe avantaje:

  • Au caracteristici excelente care reflectă calitatea lor, asigură un confort foarte bun și sunt realizate din materiale naturale, respirabile si regenerabile
  • Permit aerului viciat să iasă, au straturi ce absorb în mod adecvat umezeala
  • Nu provoacă alergii, nu irită pielea sensibilă a bebelușului
  • Sunt moi, au textură plăcută la atingere, oferă un plus de confort pielii sensibile a nou-născutului
  • Nu conțin parfumuri, clor, ftalați, latex
  • Se potrivește bine pe corp și se fixează cu ușurință
  • Sunt ecologice, de unică folosință și protejează eficient împotriva erupțiilor cutanate.

Femeile apreciază scutecele ECO de unică folosință, deoarece sunt foarte eficiente: drenează rapid umiditatea, mențin pielea uscată pentru o perioadă lungă de timp, lasă astfel pielea bebelușului confortabilă. Indiferent cât de mult se mișcă copilul și de poziția pe care acesta o ia, cu ajutorul acestor produse pielea sa va menține uscată.

Unele produse sunt cu aloe vera și astfel ajută în prevenirea iritațiilor de scutec. Au și un gel (SAP) superabsorbant cu cristale ce absorb lichidele și neutralizează mirosurile.

Un alt aspect important este că au materiale care sunt sigure și prietenoase cu pielea fină a bebelușului. Ele susțin foarte bine forma anatomică a copilului, au benzi elastice de prindere și astfel, deși micuțul este mai activ, el va fi protejat de scurgeri. Benzile cu aloe vera sunt potrivite și pentru pielea sensibilă. Aceste produse au proprietăți de absorbție bune și nu restricționează mișcarea copilului. Forma lor urmează contururile corpului copilului, astfel el poate să se miște în voie, să se târască sau chiar să sară, fără să se simtă incomod.

Scutecele ECO sunt testate dermatologic și sunt cele mai populare în prezent. Există și produse premium care sunt 100% realizate din materiale naturale, din ecoceluloză. Cele fabricate din viscoză de bambus și bio-plastice din amidon de porumb sunt de asemenea prietenoase cu mediul și cu pielea copilului. Aceste materiale naturale minimizează riscul de a dezvolta reacții alergice, iritație a pielii și roșeață. Sunt foarte apreciate pentru asta, fapt pentru care au devenit cele mai populare.

Produsele de brand au și un design care susține circulația adecvată și eliminarea umezelii. Ele sunt moi, potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, asigură o suprafață uscată și au grijă de pielea sensibilă a copilului. Majoritatea absorb în mod eficient mirosul neplăcut al urinei și fecalelor și pot reduce timpul procedurii de igienă. Ele permit aerul proaspăt să intre și aerul umed să iasă, mențin pielea uscată timp îndelungat și astfel nu întrerup somnul ușor al copilului. Cele cu un strat absorbant sporit permit chiar absorbția instantanee a umidității, iar prin benzile elastice nu restricționează deloc mișcările copilului.

Magazinul Notino are o gamă de TOP de scutece de brand, ce sunt o variantă eficientă și mai economică pentru bugetul familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Advertoriale » (P) Protejează Pielea Sensibilă a Bebelușului: De Ce să Alegi Scutecele Eco?