Antena Meniu Search
x

Video Ciprian Lupu, singurul pilot de raliu cu dizabilităţi din România, a îndeplinit visul unei familii nevoiaşe

Ciprian Lupu este un campion la raliu şi supravieţuitorul unui accident care i-a schimbat viaţa. S-a alăturat campaniei Ajut Eu nu pentru el, ci pentru o familie nevoiaşă şi pentru a oferi pachete cu dulciuri la peste 100 de copii. Construcţii Erbaşu l-a ajutat să îşi îndeplinească visul.

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 14:29

Vezi și
  • Ciprian Lupu, singurul pilot de raliu cu dizabilităţi din România, își spune povestea și cere ajutor pentru o familie nevoiașă

Ciprian Lupu este singurul pilot de raliu cu dizabilităţi din România, dovada clară că orice vis poate fi îndeplinit. Oricând. Indiferent de obstacole. "Tot timpul spun că datorită incidentului pe care l-am suferit fac mult mai multe lucruri pe care nu le-aş fi făcut dacă nu se întâmpla asta", a declarat Ciprian Lupu.

Mereu cu gândul la ceilalţi, Ciprian s-a angajat la o fundaţie pentru persoanele cu dizabilităţi şi şi-a dorit să ofere sprijin unei familii cu condiţii de trai destul de dificile. "Sunt încăpăţânat în sensul bun al cuvântului. Chiar nu consider că am nevoie de nimic. Am muncit şi tot ce mi-am propus am făcut", a spus Ciprian.

Astfel, Ciprian Lupu a primit un cec în valoare de 1.200 de lei, bani pentru tratament, pentru familia pentru care a cerut ajutorul. "Le mulţumim celor de la Contrucţii ERBAŞU care şi-au dorit să fie alături de familia pentru care luptă Ciprian în campania Ajut Eu", a spus Alessandra Stoicescu. 

În cadrul campaniei el a mai primit şi un cec de 6.200 de lei pentru a cumpăra dulciuri pentru 123 de copii, cu ridicare directă de la un hipermarket din Braşov. 

Povestea lui Ciprian Lupu este AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Ajut Eu » Ciprian Lupu, singurul pilot de raliu cu dizabilităţi din România, a îndeplinit visul unei familii nevoiaşe