Antena Meniu Search
x

Video Elvis Asan visează să cânte alături de Fuego şi a primit microfonul de care avea nevoie să ţină folclorul viu

Elvis Asan s-a îmbolnăvit la opt luni de pneumonie, mama lui l-a dus la spital dar nu s-a mai întors niciodată să îl ia. La 21 de ani are o nouă viaţă, şi-a iertat părinţii şi vrea să îşi ajute fraţii. Visează să strălucească pe marile scene, iar Beciul Domnesc i-a uşurat misiunea de a păstra viu folclorul românesc.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 13:25

Vezi și

Elvis Asan are 21 de ani şi nu a înţeles niciodată de ce a fost abandonat de mama lui în spital şi nici de ce a fost singurul dintre copii la care părinţii lui au renunţat. Dar i-a iertat şi a reuşit să-şi clădească singur o viaţă frumoasă. Prin muzică.

A ales folclorul pentru că nu vrea să lase să piară o parte atât de preţioasă a României. Visează să cânte alături de Fuego şi să îşi ajute fraţii. De curând, s-a angajat la Târgul de Crăciun din Constanța. Cu o parte din bani vrea să cumpere lemne pentru familia care l-a părăsit, și poate un brad de sărbători pentru frații lui. 

"În 2013 am început cursurile de canto, iar din 2015 canto popular. Visul meu cel mai mare este să cânt cu Paul Surugiu - Fuego", a declarat Elvis.

Roxana Aldulea, directorul naţional pe IKA şi membru al boardului Beciul Domnesc i-a adus din partea companiei mai multe daruri, inclusiv pentru familia şi fraţii lui.

"Cadourile sunt din partea companiei Beciul Domnesc, pentru tine şi familia ta. Iar pentru sufletul tău avem un cadou special: microfonul pe care ţi-l doreşti şi o capă", a declarat Roxana Aldulea.

Povestea lui Elvis Asan este AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Ajut Eu » Elvis Asan visează să cânte alături de Fuego şi a primit microfonul de care avea nevoie să ţină folclorul viu