Antena Meniu Search
x

Video Şapte copii din România au nevoie disperată de bani, pentru a se opera la inimă. Medicii vor interveni pro bono, însă tratamentele si consumabilele trebuie plătite

Șapte copii au nevoie disperată de timp și de bani ca să trăiască. Timp nu putem să le dăm, însă, împreună, le putem oferi sprijinul financiar de care au nevoie. Cei șapte copii, cu vârste între 8 luni și 13 ani, trebuie să facă urgent operații pe inimă, în sistem privat. Medicii vor face intervențiile chirurgicale gratuit dar consumabilele medicale și tratamentele trebuie plătite. Cu un SMS de 2 Euro la numărul 8848 le putem lua părinților povara de pe umeri și putem salva vieți.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 10:21

Vezi și

Andreea are opt luni și s-a născut cu o extrem de gravă afecțiune a inimii. Din exterior nu pare, dar copila de opt luni are doar cinci kilograme, ia tratament zilnic și se luptă cu timpul. 

Camelia Truţă, mama Andreei: Domnul doctor cardiolog care o are în grijă i-a dat maximum un an de zile

Verdictul este de neconceput pentru Camelia, mama Andreei

Camelia Truţă, mama Andreei: Râde, se joacă, nu se comportă că un copil care ar avea probleme

Dar Andreea a fost pusa de medicul ei cardiolog pe lista celor șapte copii care pot si trebuie sa fie operati saptamana viitoare, la Bucuresti. Pentru toti acesti copii vine la noi in tara, din Marea Britanie și Irlanda de Nord, o echipă chirurgicală complexă, coordonată de medicul de origine română Șerban Stoica. 

Camelia Truţă, mama Andreei: Timpul nu decurge în favoarea noastră. Singura soluție este această operație pe care noi, sincer, nu ne-o permite. Ne este frică

Echipa britanică va opera pro bono impreuna cu echipa profesorului universitar doctor Victor Costache, la Spitalul Clinic Sanador. Spitalul pune gratuit la dispozitia medicilor si a celor șapte mici pacienti salile de operatie si aparatura perfoamantă. Dar, tratamentele si consumabilele din timpul operatiilor trebuie plătite. Cei șapte copii si familiile lor au nevoie urgenta de sprijinul romanilor generosi. 

Camelia Truţă, mama Andreei: Dacă îi lasă inima și dacă vor și pot să ne ajute, orice suma donată contează foarte mult pentru că pentru noi se scurge timpul.

Șansele Andreei si ale celorlalti șase copii acceptati la operatii depind acum de generozitate. Îi puteti ajuta donand 2 EURO prin SMS la numarul 8848, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini și ei donând prin PayPal. Donațiile ajung în fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut destinat ȘI acestor copii aflați de acum în grija Fundației Mereu Aproape.

Camelia Truţă, mama Andreei: Mă rog în fiecare seară să aibă o șansă la viață. Să o ajute pe ea și să ajute toți copiii care trec prin ce trece Andreea sau poate mai rău de atât. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Ajut Eu » Şapte copii din România au nevoie disperată de bani, pentru a se opera la inimă. Medicii vor interveni pro bono, însă tratamentele si consumabilele trebuie plătite