Antena Meniu Search
x

Alegeri locale 2020. Nelu Tătaru: „Să dăm șansa tinerilor să arate că Hușiul poate fi altfel”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a votat, duminică, la secţia amenajată în incinta Şcolii profesionale speciale "Sfânta Ecaterina" din Huşi, unde a fost prezent alături de soţia sa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 12:27

Alegerile locale. Nelu Tătaru: „Să dăm șansa tinerilor să arate că Hușiul poate fi altfel” Vezi și
  • Nelu Tătaru a votat la secţia de votare amenajată în incinta Școlii profesionale speciale "Sfânta Ecaterina" din Huşi.
  • Ministrul Sănătății a spus că își dorește să dea o șansă tinerilor să arate că ”Hușiul poate fi și altfel”.

Tătaru a spus că a votat pentru schimbarea administraţiei locale și pentru a da o șansă tinerilor, care au o altă perspectivă, ”să arate că Hușiul poate fi și altfel”

”Am votat cu gânduri de schimbare. Începem de la comunitățile locale. (...) Avem un oraș în care vorbim de peste 12 ani de locuri de muncă și nu le vedem. Avem un oraș care încearcă să reziste în această luptă între interesul personal și interesul comunității. Sper într-o competiție corectă și astăzi, (...) să dăm șansa și altora, tineri, cu altă perspectivă, să arate că Hușiul poate fi și altfel”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a vorbit la ieșirea din secția de votare despre cum gestionează autoritățile din România pandemia de coronavirus și a spus că aşteaptă de la cetăţeni să respecte regulile impuse.

”Acțiunea de votare e bine reglementată, nu există niciun risc”, a spus Nelu Tătaru.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Alegeri locale 2020 » Alegeri locale 2020. Nelu Tătaru: „Să dăm șansa tinerilor să arate că Hușiul poate fi altfel”