Antena Meniu Search
x

Alegeri locale 2020. Traian Băsescu cheamă oamenii la vot: E obligatoriu dacă vor un primar bun ca mine

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Capitalei, fostul președinte Traian Băsescu, a fost însoțit la secția de votare de soția lui și a declarat că votul a decurs în condiții de pandemie, dar normal.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 27.09.2020, 12:50

Alegeri locale. Traian Băsescu cheamă oamenii la vot: E obligatoriu dacă vor un primar bun ca mine
Traian Băsescu depune în urnă buletinul de vot pentru Primăria Capitalei - Captură video PMP TV
  • Aflați pe observatornews.ro rezultatele la alegerile locale, date despre prezența la vot și cele mai importante declarații ale politicienilor
  • Primele rezultate exit-poll vor fi anunțate la Observator, la ora 21:00, în cadrul unei ediții speciale

„Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal”, a transmis Traian Băsescu jurnaliştilor.

Traian Băsescu le-a dat și un sfat alegătorilor, în stilul caracteristic.

“O, da (n.r. să iasă la vot). E condiţia obligatorie dacă vor să aibă un primar bun ca mine”, a declarat Traian Băsescu.

Deși este considerat că prin participarea lui deturnează voturile de dreapta care ar fi putut merge către Nicușor Dan, în condițiile în care el nu are șanse reale la Primăria Capitalei, Traian Băsescu a refuzat în timpul campaniei electorale să se retragă și să își îndemne electoratul să voteze candidatul susținut de PNL și alianța USR-PLUS.

„Nu sunt geambaş de voturi. Eu, de când mă ştiu în politică, am luptat pentru fiecare vot. Iar acum lupt pentru voturi, pentru că, politic, alianţa PNL USR ne-a împins la o candidatură individuală, ne-au scos din alianţă cu o săptămână înainte de depunerea listelor. Nu sunt geambaş de voturi, nici nu cumpăr, nici nu vând voturi. (...) Cum să mă retrag?”, a declarat Băsescu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri locale 2020 » Alegeri locale 2020. Traian Băsescu cheamă oamenii la vot: E obligatoriu dacă vor un primar bun ca mine