Emil Boc, primele declarații după alegerile locale: "Mulțumesc clujenilor pentru incredere. Le datorez tot ceea ce sunt" | Video

De Cristian Ionescu.
Publicat: 28.09.2020, 12:56.
Actualizat: 28.09.2020, 13:38

Emil Boc a câștigat al doilea mandat de primar al Clujului, după ce a obținut peste 70% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale la alegerile locale. Următorul candidat a obținut în jur de 8%.

observatornews.ro

"Le mulțumesc clujenilor pentru încrederea acordată. Le datorez tot ceea ce sunt. Simt o uriașă responsabilitate. Ne vom strădui să facem astfel încât să nu transformăm acest uriaș vot de încredere în dezamăgire. Vom menține Clujul pe primul loc, creștem calitatea vieții în fiecare colț al Clujului", a declarat Emil Boc, într-o conferință de presă.

Emil Boc a votat la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu din Cluj - Napoca, acolo unde este arondat. Boc a declarat că a votat cu o echipă capabilă să unească şi nu să dezbine, cu o echipă care menţine Clujul în Liga Campionilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.