Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea nu crede în sondaje

Gabriela Firea a refuzat să-şi recunoască înfrângerea, după anunţarea exit-poll-ului. Primarul în funcţie spune că aşteaptă numărătoarea finală şi încă mai speră că va rămâne în funcţie.

De Redactia Observator la 28.09.2020, 10:19
Vezi și
  • Primarul încă speră că va rămâne în funcţie.
  • Gabriela Firea a transmis un mesaj alegătorilor.

Gabriela Firea: Vreau să mulțumesc tuturor românilor care au fost azi la vot, românilor din Bucureşti și din întreaga ţară în condii foarte grele, de pandemie. Tradițional și în experiențele anterioare dimineață vom știi excat care e rezultatul real al alegerilor. Prin urmare orice cifră care se anunță în această seară rezultată ale unor sondaje sau exit polluri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale. Sunt cifre rezultate în urma unor sondaje de opinie, bineînțeles că le luăm ca atare dar asta nu înseamnă că avem în această seară învinși și învingători. Să așteptăm rezultatul oficial de mâine. Eu sunt convinsă că majoritatea bucureștenilor prezenți astăzi la vot mi-au dat un vot de încredere iar de mâine trebuie să mă duc din nou la muncă să pun osul la treabă cu și mai multă motivare și energie, iar în caz contrar sunt același om demn, implicat și cu siguranță oriunde ma voi afla voi iubi Bucurestiul, pe bucureșteni și sunt convinsă că îi voi reprezenta cu cinste.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Alegeri locale 2020 » Gabriela Firea nu crede în sondaje

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg