Cele mai controversate voturi. Un primar mort de COVID-19 a fost reales în funcţie

De Redactia Observator.
Publicat: 28.09.2020, 08:07.
Actualizat: 28.09.2020, 10:44

Situația halucinantă în Deveselu, judeţul Olt. Primarul, care a murit de Covid-19 în urmă cu 10 zile, a fost reales în funcţie.

Într-o localitate din Iaşi, de exemplu, a fost reales edilul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, chiar în primărie. Iar în Sângeorz Băi, bărbatul care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat un nou mandat la alegerile de ieri.

Traian Ogâgău, primarul care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat un nou mandat la alegerile de ieri. El a postat pe Facebook un clip video în care apare alături de susținători, cu muzică și focuri de artificii.

Ogâgau a devenit cunoscut după ce în spațiul public au apărut imagini cu el în timp ce își pedepsea fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică.

Un alt primar controversat a fost reales. Este vorba despre edilul comunei ieşeane Mogoşeşti-Siret, al cărui nume a apărut într-o dosar de proxenetism.

Damian Butnariu este acuzat că ar fi întreţinut "raporturi sexuale" cu două minore chiar în sediul Primăriei. Fetele de 16 ani ar fi fost victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului.

Fost PNL-ist, acum independent, Damian Butnariu este considerat unul din cei mai longevivi primari din județul Iași.

Şi în Deveselu, judeţul Olt, am avut o situaţie absurdă. Primarul comunei, Ion Aliman, a câştigat teoretic alegerile, deşi a murit din cauza infecţiei cu COVID-19 pe 17 septembrie.

Pentru că numele său nu a fost înlăturat de pe buletinele de vot, primarul răposat a primit 1.029 de voturi din totalul de 1.600 exprimate. Alegerile vor fi reluate în comună.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.