Antena Meniu Search
x

La primăria Sighet iese alt câștigător la fiecare numărare a voturilor. PNL roagă BEC Baia Mare să numere ei voturile

Bătălie crâncenă pentru primăria Sighet, între Vasile Moldovan, de la PSD și Daniela Oniţa Ivaşcu, de la PNL. La o primă numărare a voturilor s-a bucurat candidatul PNL, Daniela Oniţa Ivaşcu, însă candidatul PSD a depus contestație, iar situația s-a schimbat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.09.2020, 10:53

Candidații sunt Vasile Moldovan și Daniela Oniţa Ivaşcu
Ambii candidați la fotoliul de primar din Sighet au făcut contestații și îi despart doar câteva voturi - Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta
  • Diferență de doar câteva voturi la Sighet
  • Competiția este strânsă, ambii candidați au făcut contestație

După renumărarea voturilor, a fost clar că ieșea primar candidatul PSD Vasile Moldovan. La prima oră a dimineții, PNL a contestat din nou rezultatul și a cerut renumărarea. Dacă se aprobă cererea PNL-ului, voturile din Sighet vor fi aduse la Biroul Electoral Central din Baia Mare și vor fi renumărate acolo.

Se pare că între cei doi candidați este o diferență de doar câteva voturi. Total votanți la primăria Sighet au fost 12.237, iar prezența la urne a fost de 34,22 %.

Totuși, situația se poate schimba din nou, având în vedere că ar mai fi de centralizat câteva sute de voturi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Alegeri locale 2020 » La primăria Sighet iese alt câștigător la fiecare numărare a voturilor. PNL roagă BEC Baia Mare să numere ei voturile