Antena Meniu Search
x

Video Burduja şi-a depus candidatura şi l-a comparat pe Nicuşor Dan cu un instalator: "Cine a lucrat aici?" Firea şi Piedone, replici acide de la distanţă

PNL a lansat un motociclist în cursa pentru Primăria Capitalei. Liberalul Sebastian Burduja a venit pe motor la Biroul Electoral şi l-a atacat direct pe Nicuşor Dan. A spus că actualul primar pare un instalator care se miră de greaua moştenire şi l-a provocat la o dezbatere electorală. De cealaltă parte, Gabriela Firea şi Cristian Popescu Piedone au schimburi acide de replici de la distanţă. 

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 19:31

Vezi și

Sebastian Burduja şi-a dat jos casca de motociclist și l-a ironizat pe Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei.

Sebastian Burduja, candidat PNL Primăria Capitalei: Parcă are sindromul instalatorului. Cine a lucrat aici? N-am mai văzut așa ceva. Nu am putut să fac nimic. M-am trezit acum. 

A punctat la umor, dar nu pleacă din pole-position în cursa politică pentru Primăria Capitalei. 

Nicolae Ciucă spune că PNL nu îi va impune lui Burduja un scor

Pe acelaşi subiect

Nicolae Ciucă, lider PNL: Nu ar fi corect față de Sebastian să îi impunem un scor. Pentru mine e prima dată când văd un candidat că vine să depună candidatura pe motor. Pentru chestia asta îl aplaudăm. 

Sebastian Burduja, candidat PNL Primăria Capitalei: Este o cursa dificilă, mai sunt puţine zile până la alegeri. Este o cursă în patru. O să-l provoc direct pe dl Nicușor Dan la o dezbatere. În termen de o săptămână. Vreau să văd dacă are curaj să se lupte cu mine pe argumente.

PSD și PNL au negociat până în ultima clipă susținerea lui Piedone

Dincolo de lupta cu Nicușor Dan, liberalul a recunoscut că PSD și PNL au negociat până în ultima clipă susținerea lui Cristian Popescu Piedone. Între timp, Marcel Ciolacu a lăsat o portiţă deschisă pentru negocieri, deși a spus inițial că a închis orice discuție cu liderul PUSL.

Marcel Ciolacu, preşedinte PSD: Dacă dânsul dorește poate să mă sune. Dar eu vă spun că va câștiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă.

Gabriela Firea încă mai speră că Piedone se va retrage

La rândul ei, Gabriela Firea încă mai speră că Piedone se va retrage. Altfel, candidatul PSD va pierde o mare parte din voturile de stânga din Capitală. 

Gabriela Firea, candidat PSD Primăria Capitalei: Eu muncesc acum că să mă întorc la Primărie tot pentru a munci. Și nu aspir la poziții mai înalte. Am spus-o, o repet și vă rog din suflet să mă credeți.

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL Primăria Capitalei: Am spus-o și o repet și e ultima dată când o spun. Nu mă retrag și merg până la capăt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Alegeri locale 2024 » Burduja şi-a depus candidatura şi l-a comparat pe Nicuşor Dan cu un instalator: "Cine a lucrat aici?" Firea şi Piedone, replici acide de la distanţă