Antena Meniu Search
x

Cine ar putea să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în lupta cu Nicuşor Dan şi Piedone. Trei variante, pe masa Coaliţiei 

După săptămâni întregi în care s-au întâlnit pentru a stabili candidatul comun, coaliţia PSD - PNL a decis că medicul Cătălin Cîrstoiu nu este potrivit pentru Primăria Capitalei, spun surse Observator. 

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 22.04.2024, 13:38

Vezi și

După retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, ar fi trei variante pe masa Coaliţiei: fie liderii PSD şi PNL din Capitală, adică Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, fie Robert Negoiţă, cel care s-a autopropus. Acesta spunea că este pregătit să-şi asume candidatura la PMB dacă liderii coaliţiei îi vor solicita acest lucru. Însă, potrivit surselor Observator, Marcel Ciolacu nu ar fi de acord ca edilul Sectorului 3 să fie candidatul comun al coaliţiei.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD - PNL la Primăria Sectorului 3 şi aşa va rămâne.

Prim-ministrul a fost întrebat, în timpul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite, dacă Robert Negoiţă îl va înlocui pe Cătălin Cîrstoiu şi va deveni candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei. "Eu acum, înainte de a intra în conferinţa de presă, am stat de vorbă la telefon cu domnul Nicolae Ciucă. Domnul Robert Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne. Domnul Negoiţă a avut discuţie şi cu mine, pe urmă şi cu domnul Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă. Lucrurile nu s-au făcut pe ascuns", a precizat Ciolacu.

Ciolacu: Vremea independenţilor a apus

"Vremea independenilor a apus", spunea liderul social-democraţilor, semn că cel care îşi va asuma candidatura ar trebui să fie un membru de partid, fie din PSD fie din PNL.

Gabriela Firea ar fi declarat, potrivit surselor Observator, că nu îşi mai asumă candidatura acum cu o lună şi jumătate înainte de alegeri. Fostul edil al Capitalei ar împărţi voturile de stânga din Capitală cu Cristian Popescu Piedone. Întrebat dacă îşi va asuma candidatura la PMB, Sebastian Burduja a răspuns că nu se pune problema deocamdată, dar nici nu exclude. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Alegeri locale 2024 » Cine ar putea să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în lupta cu Nicuşor Dan şi Piedone. Trei variante, pe masa Coaliţiei