Antena Meniu Search
x

Video Coaliția nu are candidat clar la Primăria Capitalei, cu 11 zile înainte de termenul limită. PSD l-ar vrea pe Piedone în loc de Cîrstoiu, dar PNL se opune

Tensiunea atinge cote maxime în Coaliție, iar Marcel Ciolacu pare că și-a pierdut răbdarea. Medicul Cîrstoiu nu mai poate fi candidatul nostru dacă nu clarifică toate acuzațiile care i-au fost aduse. Este mesajul clar transmis, din Dubai, de șeful PSD. Vineri seara, Cîrstoiu a dat replica într-o conferinţă de presă pe care a ţinut-o singur, la Spitalul Universitar: spune că mandatul lui a fost şi este pe masa Coaliţiei şi că s-a simţit cam singur în perioada de precampanie.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 19:19

Vezi și

Niciodată mai sus de locul trei în sondaje. Tocat de presă pentru că ar fi consultat pacienţi în clinica privată a familiei. Şi, pe deasupra, independent. 

  • Marcel Ciolacu, președintele PSD: Cred că perioada de independență a apus! Nu vom putea merge înainte. Până când domnul doctor Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public dansul nu poate merge înainte că fiind candidat al Coaliţiei.

Departe de casă, Marcel Ciolacu a fost mai dur ca niciodată la adresa candidatului coaliţiei. A dat de înţeles că situaţia va fi tranşată după ce se va întoarce în ţară. Dar medicul n-a mai avut răbdare. A chemat ziariştii în faţa Spitalului Universitar chiar în timp ce premierul era în zbor spre România.

Cu o lună si jumătate înainte de alegeri, PSD şi PNL caută candidaţi pentru Primăria Generală. Împreună sau separat

"Avem varianta planul B, avem planul C. Cât de mult aș dori eu acum să devoalez un plan, nu o fac, dar dacă va fi nevoie, PNL, într-o situație de extremă urgență ca să folosesc această sintagmă, va avea propriul candidat, nu e problemă, avem resursa umană să identificăm acel candidat al PNL. Repet, extremă urgență. Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide e posibil să luăm o decizie în acest sens", a declarat Nicolae Ciucă.

Liderii PSD le-au propus liberalilor să-l susţină pe Cristian Popescu Piedone. Variantă exclusă din start de Nicolae Ciucă.

  • Cristian Popescu Piedone, candidat Primăria Capitalei: Am înțeles că liberalii nu, dar PSD mai poate să se gândească să mă susțină dacă vor o victorie, nu pentru locale. Dacă vor o victorie în toamnă PSD-ul ar fi înțelept să vină să mă susțină.
  • Marcel Ciolacu, președintele PSD: După cum ați văzut, decizia PNL a fost foarte clară, de a nu-l susține pe dl Piedone. Deci s-a închis această discuție.

Robert Negoiță, gata să candideze la Primăria Capitalei, dacă i se va cere de către Coaliția PSD-PNL

Robert Negoiţă s-a arătat dispus să lase primăria de sector pentru cea generală.

  • Marcel Ciolacu, președintele PSD: După discuția telefonică cu Ciucă considerăm amândoi că domnul Negoiță e un candidat foarte bun la Sectorul 3. Robert Negoiță este candidatul comun al Alianței pentru Sectorul 3. Lucrurile așa vor rămâne.

Candidaturile pentru Primaria Capitalei pot fi depuse până pe 30 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Coaliția nu are candidat clar la Primăria Capitalei, cu 11 zile înainte de termenul limită. PSD l-ar vrea pe Piedone în loc de Cîrstoiu, dar PNL se opune