Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clotilde Armand susţine că alte 1.000 de buletine de vot ar fi dispărut. Atac la adresa PSD: "Matematica nu minte"

Scandalul buletinelor de vot din Sectorul 1 continuă. Clotilde Armand, care îşi dispută victoria în cursa pentru Primărie cu candidatul PSD-PNL George Tuţă, susţine miercuri dimineaţă că alte peste 1.000 de buletine de vot, în alb, de la Secţia de votare nr. 29, la Centrul Social Sf. Lazăr, au dispărut. 

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 08:39

- Facebook, Hepta

”Au mai dispărut 1000 voturi. Din pixul PNL PSD. Începem ziua cu o nouă dovadă de fraudă a celor de la PSD şi PNL. Peste 1.000 de buletine de vot, în alb, de la Secţia de votare nr. 29, la Centrul Social Sf. Lazăr, s-au evaporat. Număr de magie marca PSD-PNL! Să recapitulăm situaţia de aici, conform procesului-verbal s-a primit un număr total de 2.220 de buletine de vot, din care au fost valabil exprimate 885 de voturi. Un număr de 24 de voturi au fost nule, iar 290 de buletine de vot au fost neîntrebuinţate şi anulate. Unde sunt 1021 de buletine de vot? În ce urnă de votare au fost depuse?”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ea anunţă că aşteaptă renumărarea voturilor în toate secţiile de votare, adăugând că "este ireal pentru o democraţie să poată funcţiona prin fraudă". Primarul în funcţie are şi un Post Scriptum pentru liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu: ”Marcele... ţi-am zis că nu te pricepi la matematică. Şi matematica nu minte”.

Clotilde Armand acuză fraude la vot, susţinând că dispar voturi sau că sunt operate modificări în procesele verbale după numărarea votului, în defavoarea sa. Ea a depus şi o plângere penală împotriva preşedintelui AEP Toni Greblă. Contracandidatul său George Tuţă, susţinut de PSD-PNL, susţine că el este câştigătorul alegerilor.

Conform rezultatevot.ro, care afişează rezultate parţiale neoficiale, George Tuţă înregistrează până acum 36,53% din voturi, iar Clotilde Armand are un scor de 35,85%. Prezenţa la vot la alegerile locale în Sectorul 1 a fost 46,31%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Alegeri locale 2024 » Clotilde Armand susţine că alte 1.000 de buletine de vot ar fi dispărut. Atac la adresa PSD: "Matematica nu minte"