Antena Meniu Search
x

Constantin Toma, primarul Buzăului: Cătălin Cîrstoiu are cea mai slabă campanie electorală. Stimaţi domni din staff, treziţi-vă!

Alegeri locale 2024. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD) a spus miercuri că  Cătălin Cîrstoiu, susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, este cel mai valoros candidat, dar campania sa electorală este slabă. Edilul crede că "Bucureştiul este pe cale să ia a doua "ţeapă" consecutivă şi să mai piardă 4 ani". Toma a transmis un mesaj tranşant către staff-ul de campanie, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 10:46

Constantin Toma, primarul Buzăului: Cătălin Cîrstoiu are cea mai slabă campanie electorală. Stimaţi domni din staff, treziţi-vă!
Constantin Toma, primarul Buzăului: Cătălin Cîrstoiu are cea mai slabă campanie electorală. Stimaţi domni din staff, treziţi-vă! - Inquam Photos / George Călin

Primarul din Buzău, Constantin Toma, care candidează pentru un nou mandat din partea PSD, anunţă, miercuri, că s-a întâlnit la Bucureşti cu candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei. Toma afirmă că medicul "Cătălin Cîrstoiu este de departe cel mai valoros candidat la funcţia de primar al Capitalei, dar campania sa electorală este cea mai slabă".

Primarul Toma de la Buzău este supărat: Campania lui Cîrstoiu e cea mai slabă

"Dragi buzoieni din Buzău şi din Bucureşti, avem cu toţii doar o singură capitală a ţării şi nu cred că trebuie să fim indiferenţi! Bucureştiul este pe cale să ia o a doua "ţeapă" consecutivă şi să mai piardă încă 4 ani în decăderea sa, pentru că alegerea unui primar fără viziune şi fără capacitatea de a aduce schimbarea în bine, poate avea consecinţe grave, direct pentru locuitorii capitalei, dar şi indirect pentru toţi românii", a scris, miercuri, pe Facebook, Constantin Toma.

Acesta s-a arătat impresionat de CV-ul candidatului pentru Primăria Capitalei. "A avansat în cariera extraordinară învăţând şi muncind mult, câştigând o experienţă vastă, ce ar putea fi folosită în funcţia de primar general al Bucureştiului. A depăşit în viaţă multe greutăţi, cu zâmbetul pe buze, inclusiv în lupta câştigată cu cancerul.  Dacă această campanie electorală a lui Cătălin Cîrstoiu se va desfăşura ca şi până acum, acest om evident va pierde alegerile", a mai scris Toma.

Pe acelaşi subiect

Primarul PSD din Buzău dă alarma: Stimați domni din staff-ul lui Cătălin Cîrstoiu, treziți-vă!

Primarul din Buzău afirmă, de asemenea, că "nu este posibil ca în tot Bucureştiul, la această oră, să nu fie nici măcar un afiş cu acest candidat, în timp ce Nicuşor Dan mulţumeşte bucureştenilor de pe toate blocurile şi la fiecare colţ de stradă, iar Piedone a înnebunit internetul cu scene fabricate să ne emoţioneze, multiplicate în sute de mii şi chiar milioane de vizualizări".

"Stimaţi domni din staff-ul candidatului Cătălin Cîrstoiu, treziţi-vă! Diferenţa dintre realizările lui Cătălin Cîrstoiu şi cele ale contracandidaţilor săi este imensă, dar nu este deloc pusă în evidenţă!  Urmărind campania electorală a domnului prof. univ. dr. Cătălin Cîrstoiu, chiar din prima zi am avut şi am senzaţia că acest om este lăsat singur, nesprijinit de nimeni, în care toată lumea loveşte, iar ai lui sunt indiferenţi! Păcat", a mai transmis primarul din Buzău.

În spaţiul public, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei a fost ridiculizat pentru fotografii în care apare singur în metrou sau prezenţa în pieţe şi alte activităţi de campanie considerate nepotrivite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Alegeri locale 2024 » Constantin Toma, primarul Buzăului: Cătălin Cîrstoiu are cea mai slabă campanie electorală. Stimaţi domni din staff, treziţi-vă!