Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Drulă, convins că USR a obţinut primăriile Sectorului 1 şi 2: "Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate"

Alegeri locale 2024. Urnele s-au închis la ora 22:00. Bătălia pentru Primăria Capitalei pare închisă, iar lupta se duce pentru primăriile de sector.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 22:45

Drulă, convins că USR a obţinut primăriile Sectorului 1 şi 2: "Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate"
- Inquam Photos / George Călin

Cătălin Drulă, preşedintele USR, este sigur că partidul său a câştigat primăriile de la Sectorul 1 şi Sectorul 2. "Vreau să încep prin a mulțumi românilor care și-au pus speranța în singura forță de dreapta autentică. Vreau să îi felicit pe toți și, în special, pe cei care au votat pentru câștigarea bătăliei în București. Am câștigat și în Timișoara. Următoarele sunt toate orașele mari din România, unde colegii noștri sunt atenți. Am câștigat și în Sectorul 1 și Sectorul 2. Am văzut exit-poll-urile cu care opinia publică a fost intoxicată astăzi și aș vrea să întreb unde au dispărut anumite partide care făceau pragul, gen PUSL. Arată ca și cum ar fi făcute din pix și credem că sunt urmarea unei acțiuni de fraudare a votului începută de mult. Nu îmi amintesc să fi fost alegeri cu mai multe nereguli. Mii de nereguli sesizate, bani plătiți pentru voturi. Toată organizarea acestor alegeri a fost în neregulă", a declarat Cătălin Drulă.

Primele estimări arată că Clotilde Armand şi George Tuţă sunt egalitate, 41%, dar Drulă e convins că Armand a câştigat. "Aceste alegeri sunt doar o bătălie din războiul declarat împotriva României de către cei de la putere. Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate", a mai precizat Drulă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Alegeri locale 2024 » Drulă, convins că USR a obţinut primăriile Sectorului 1 şi 2: "Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate"